Pınar Altuğ: "Elimden kaçar mı endişesi yaşamadım"

45 yaşındaki Eski Türkiye Güzeli Pınar Altuğ, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Gör Beni’ programına davetli oldu.

Pınar Altuğ:

45 yaşındaki Eski Türkiye Güzeli Pınar Altuğ, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Gör Beni’ programına davetli oldu. 2008’de evlendiği 36 yaşındaki Yağmur Atacan, 2009’da dünyaya gelen kızı Su ve iş hayatını anlattı. “17 yaşımda mankenlik yapmaya başladım. 19’umda Türkiye Güzeli seçildim. Daha ertesi gün sokağa çıkar çıkmaz herkes tanıdı. Ömrümün ardına kadar ünlü olacağım. Diğer türlüsünü bilmiyorum. Hayatımdan memnunum. Çok bunaldığım vakit yurtdışına Türklerin olmadığı yerlere kaçıyorum. Kenar köşe yerlerde tatil yapmayı seviyoruz. Yağmur da benim gibi düşünüyor” dedi.

“Kocam Yağmur dünyanın magazinden, sosyal medyadan en uzakta ve umursamaz insanı. İlk flört dönemimizde yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım. Bebek yüzlü ya ‘Ne yaptığının farkında olan mısın?’ diye sordu. ‘Evet, evlenecek halim değil, 2 gün gönül eğlendireceğim’ yanıtını verdim. Aramızdaki yaş farkı hiç sorun olmadı.

Konuşmadık bile. Acaba elimden kaçar mı, gider mi diye hiç endişe etmedim. Sanki yaşı yaşına yerinde olunca oluyor mu? Denedik olmadı işte. Yağmur, beni ayakta tutan adamdır doğrusu.”

Posta Gazetesi'nin haberine tarafından Pınar Altuğ’un öteki açıklamaları şöyle:

“Soyadlarımızı da mesleklerimizi de haricen bırakırız.”
“Su ilk doğduğunda bazı hayranlarım bakmak için gece yarısı geliyorlardı, korkuyordum.”
“Pişman olduğum bir şey yok. Hatalar da bana ait.”
“İş olmak için kimseyle flört etmedim. Şuh pozlar vermedim. Parayı tercih etmedim.”
“Tüm bunları yapabilmemde annemin katkısı büyük oldu. Sağlam kadındı.”
“Hayatım her tarafında ders çalışmayı sevmedim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER