Seda Sayan'dan akıllara durgunluk veren küfür!

TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programını Onur Büyüktopçu'dan devralan Seda Sayan, konu hakkında açıklama yapan takipçisine küfürle yanıt verdi. Seda Sayan’ın Yemekteyiz programını bırakacağı kesinleştikten daha sonra ise programın fanları farklı alanlara yönlendirilmiş .

Seda Sayan'dan akıllara durgunluk veren küfür!

TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programını Onur Büyüktopçu'dan devralan Seda Sayan, konu hakkında açıklama yapan takipçisine küfürle yanıt verdi.

Seda Sayan’ın Yemekteyiz programını bırakacağı kesinleştikten daha sonra ise programın fanları farklı alanlara yönlendirilmiş sosyal ağ paylaşımlarına yorum yapmaya başladı.

Bir kullanıcı "Zuhal Topal ile sidik yarıştıracağım diye Övünç’u yerinden etmeseydi ne hoş millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Lakin onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal’i geçer sandılar lakin dış lâstik toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda görmekten bıktı halk müziği Seda’yı… Bunu anlamadılar ve ne değin inkar ederse etsinler insanlar Iftihar’un kendi ricası ile Yemekteyiz’i bıraktığına inanmadı" deyince Seda Sayan küplere bindi.

Kullanıcıya cevap veren Sayan şöyle dedi: "Keza beni peşine düşüp takip edip, hem de dangalakça açıklama yapıyorsun. Iftihar elli defa ‘Ben bıraktım’ dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, eyvah… Derhal s...r git sayfamdan."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER