Son Dakika.. Yasak Elma 123. Bölüm Fragmanı izle! Yasak Elma Yeni Bölüm İlk Sahne Neler Oldu?

Yasak Elma 123. bölüm fragmanı izlenmeniz için yayında. Pazartesi akşamları milyonları ekran başına toplayan FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haftaya pazartesi yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacak? 

Son Dakika.. Yasak Elma 123. Bölüm Fragmanı izle! Yasak Elma Yeni Bölüm İlk Sahne Neler Oldu?

Yasak Elma 123. bölüm fragmanı izlenmeniz için yayında. Pazartesi akşamları milyonları ekran başına toplayan FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haftaya pazartesi yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacak?  Yasak Elma 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

29 Kasım Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma son bölümünde de izleyicileri ekran başına kitledi. Dün akşam izleyecisini şaşırtan Yasak Elma dizisinde, Çağatay’ın mahkemede yaptığı açıklama sonrası Yıldız neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan olayların tesadüf olmadığını düşünen Doğan, Çağatay ve Yıldız’ın ayrılmaması için planlar yapmaya başlar.

Kumru Yıldız ve Çağtay'ın bir an önce boşanmasını istemektedir. Bu yüzden Yıldız'a yardım etmeyi kabul eder ve boşanma davasına şahit olur. Yıldız, Kumrunu şahitliğini kabul etmez ve salonu terk eder.  Tüm bu olaylar yaşanırken Doğan ve Yıldız arasında bir yakınlaşma yaşanır ve bu yakınlık herkesin dikkatini çeker. Kumru ise istediğinden vazgeçmeyecektir ve bambaşka bir plan yaparak bütün dengeleri değiştirmeyi hedefler. Ender, Doğan’la ayrılığı sonrası Arzu’yu göndermeye yemin etmiştir. Çağatay, Yıldız’ın gönlünü alıp kendini affettirmeye çalışırken, Yıldız yeni hayatına adapte olmakla çalışıyordur. 

Çağatay, yasak aşkı Kumru'ya tektaş yüzük hediye ederek evlenme teklifinde bulunuyor. Tam o sırada eve geri dönen Yıldız'un bu hamlesi, Çağatay ve Kumru'yu şoke ediyor. Yıldız, ''Kocacım. Evimize döndük, yuvamı çok özlemişim.'' derken Yıldız'ı gören Kumru ise evi terk ediyor. İşte Yasak Elma 123. bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER