Banyonuzu uygun bir bütçeyle güzelleştirecek 7 basit değişiklik

Banyonuzu uygun bir bütçeyle güzelleştirecek 7 basit değişiklik

Banyonuzu uygun bir bütçeyle güzelleştirecek 7 basit değişiklik

Okuma köşesi

Marangozda kestireceğiniz uygun fiyatlı bir ahşap plaka bir kat boya vernikle ışıldayacak ve küvetlerinize lüks bir hava katacaktır. 


Cama geçiş yapın

Banyonuda kullandığınız ürünleri cam kavanozlarda saklayın. Raflara ya da lavabonuzun kenarına dizeceğiniz şık, takım kavanozlar banyonuzun şıklığını arttıracaktır. 


Havluları böyle katlayın

Havlularınızı asmak yerine otellerde gördüğünüz şekilde katlayıp kullanabilirsiniz. 


Bitkilerden yardım alın

Güneş istemeyen ve fazla bakım gerektirmeyen bir bitki seçip ona banyonuzda bakmayı deneyin. Uygun bir saksıyla birlikte göze çok hoş ve şık görünecektir. 


Dantel güzelliği

Banyonuzda küçük ya da büyük bir cam varsa eski, kullanmadığınız dantelleri burada perde olarak değerlendirebilirsiniz. Daha ziyade dekortif bir işlevi olacağı için cama yapıştırmanız veya tutturmanız yeterli olacaktır. 


Sabunluklar değişsin

Sabunluklarda duran sabun hem sürekli köpürür hem de bu köpükler kurudukça leke yapar ve ortaya çirkin bir görüntü çıkar. Buna engel olmak için sabunluğunuza çakıl taşları dizin ve sabununuzu bunların üzerine yerleştirin. Çok da havalı görünecek... 


Farklı bir duş için

Duşunuzu canlandırmak için gerçek ağaçlardan faydalanmak istemez misiniz? Doğadan toplayacağınız üzerinde canlı yaprakları olan ağaç dalları banyonuza bambaşka bir hava katacak. 


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER