Ünlü isimlerin cilt ve güzellik sırları...

Ünlü isimlerin cilt ve güzellik sırları...

Ünlü isimlerin cilt ve güzellik sırları...

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan yıldızların cildi nasıl bu kadar kusursuz kalabiliyor hiç düşündünüz mü?


Yoğun iş temposu, uzun saatli uçuşlar eklenince insanın yorgunluğu yüzünden bile anlaşılırken ünlü isimler, günlük hayatın koşturmasından, stresten ve makyajdan yorulan cildi eski görünümüne kavuşturmak için sıkı bir güzellik alışkanlıkları edinmiş.



İşte Vogue Türkiye'nin derlediği; mükemmel görünümleriyle kıskandıran 7 yıldızın bakım ipuçları...


NATASHA POLY

2015 yılında Cannes Film Festivali'nde Hollywood büyüsünü kırmızı halıya taşıdı. Rus model, payetli elbise seçimini minimalist, natural tonlarda bir makyajla tamamlamak yerine kırmızı ruj-siyah eyeliner tehlikeli ikilisine şans vererek risk aldı. Bu riski ise onu kırmızı halıda hafızalardan silinmeyecek bir görünüme imza atmasını sağladı.

 


GIGI HADID

21 yaşındaki model Gigi Hadid Kardashian'ların mirası kontür makyaja 'strobing' trendiyle savaş açtı. Strobing kraliçesi sonsuz katmandan oluşan kontüre neredeyse makyajsız denebilecek nemli, parlak cildiyle taze bir cevap verdi.

 


RIHANNA

Rihanna bu görünümüyle kıvırcık saçlı kadınlara orijinal bir güzellik dersi verdi. Rihanna tepeden topladığı kıvırcık saçlarını öne atarak kahkül görünümü elde etti ve bu güzellik hilesiyle gerçek bir saç dehası olduğunu da kanıtladı.

 


KYLIE JENNER

Kendi makyaj markasıyla rekorlar kıran Kylie Jenner’ın en büyük tutkusu ise sıradışı rujlar. Geçen seneye kadar yabancı olduğumuz kahve, mor, mavi, siyah, altın dudakları Kylie sayesinde sıkça gördük. İddialı ruj seçimleri yanı sıra Kylie Jenner nude'un her tonuna da şans verdi.

 


KATE MOSS

Kate Moss, Stela dergisine güzellik sırrını verdi. Kullandığı en etkili ve en basit yöntemi anlatan 43 yaşındaki model, “Bir kabın içini, buz, soğuk su ve doğranmış salatalıkla doldurun ve yüzünüzü tutabildiğiniz kadar içinde tutun” dedi. Böylece şişkinliğin azalacağını ve cildin gerileceğini belirten Moss, ağır makyaj yapmaktan kaçınmak gerektiğini de sözlerine ekledi.


CHIARA

Moda Blogger'ları arasında en çok para kazanan Chiara'nın moda haftalarında ön sırayı ele geçirmesini sağlayan oyun alanı ise saç aksesuarları. Chiara'ya göre bandana takmanın sırrı da 60 ve 70'lerden ilham alan hareketli su dalgaları.

 

 


JENNIFER LAWRENCE

Peelingin gücüne inanan ünlü oyuncu haftada iki kez mutlaka cildini ölü hücrelerden arındırıyor. Hafif dokulu bir peeling ürününü bakım rutinine ekleyen güzel yıldızın pürüzsüz ve genç teni bu adımın ne kadar önemli olduğunun kanıtı!


CHRISSY TEIGEN

Kendi adıyla çıkan bir highlighter paleti için Becca ile iş birliği yapan Chrissy Teigen tam bir maske bağımlısı. Uçuşlarda bile bakım rutininden ödün vermeyen güzel model, gergin ve ışıltılı cildi için takip ettiği sıkı bakım rutinine mutlaka yaprak maskeleri de ekliyor.


GWYNETH PALTROW

Daha derinlemesine temizlenmiş ve aydınlık bir cilt mi istiyorsunuz? O zaman siz de Gwyneth Paltrow gibi rutininize ekstra bir ürün ekleyin. Ünlü oyuncu makyajını temizlerken Clarisonic kullanıyor. Seyahatlerinde bile yanından ayırmadığı bu ürünle güzel yıldızın cildi her zaman sağlıklı ve bakımlı.


VICTORIA BECKHAM

Somonun faydaları saymakla bitmez. Victoria Beckham'da her gün bir öğününe mutlaka somon ekleyerek Omega 3 deposunun faydalarından yararlanıyor. Cilt yaşlanmasını yavaşlatan bu besin, teninizde ve hatta saçlarınızda içten gelen bir ışıltı için birebir.


KATE HUDSON

İster hızlıca uyanmak, ister solgun görünümünü canlandırmak için Kate Hudson'ın gizli silahı buzlu su. Yüzünü buzlu suda birkaç saniye bekleten güzel yıldız hem cildini sıkılaştırıyor, hem de gözenek görünümünü anında azaltıyor.


ROSIE HUNTINGTON WHITELEY

Günde mutlaka iki kere cildini temizleyen güzel model, akşamları makyajını temizlemek için daha yoğun ürünler tercih ederken sabahları hafif, cildi nemlendirecek ve yormayacak ürünlerle bakım rutinini tamamlıyor.


TAYLOR HILL

Sık sık paylaştığı makyajsız fotoğraflarıyla cildine bizi hayran bırakan ünlü model, duş rutinine cilt temizliğini de eklemiş. Gözeneklerin duşta daha çok açıldığını söyleyen Taylor bu yöntemle cildini derinlemesine arındırıyor.


RACHEL MCADAMS

Rachel McAdams beyaz tenini pastel tonlarla şımartmayı çok seviyor. Kızıldan sarıya her saç rengiyle gördüğümüz McAdams, konu makyaj olunca pembe allıktan vazgeçmiyor.

 


ROONEY MARA

Kırmızı halıda dikkatleri çekme taktiği deneysel saç modelleri. Deneysel saçların Hollywood temsilcisi Rooney Mara BFI Londra Film Festivali sırasında gerçekleşen 'Carol' filminin galasında uzun pembe ipek iple saçlarını orijinal bir şekilde toplayarak ilham veren saç modelleri radarımıza girdi.

 


SCARLETT JOHANSSON

Her saç rengini deneyebilecek ve yakıştırabilecek nadir kadınlardan, çünkü en uçuk renklerin bile hakkını verebiliyor. Johansson göz alıcı pembe,platin saç rengine 20’lerin parmak dalgasıyla eşlik ederken aynı renk paletinden pembe rujuyla etkileyici bir nüans yaratıyor.

 


KRISTEN STEWART

İddialı makyajdan kaçınan, erkeksi güzelliğiyle dikkat çeken Kristen Stewart 69.

Cannes Film Festivali'nde güzellik oyununu değiştirdi. Dipleri koyu yeni platin saçlarına kırmızı ruj-siyah eyeliner ikilisiyle eşlik ederek içindeki feminen rockstarı ortaya çıkardı.

 


BELLA HADİD

En güçlü güzellik silahlarından biri elmacık kemikleri. Makyaj konusunda nasıl bir tavır sergilerse sergilesin yükselen model neredeyse her makyajında çıkık elmacık kemiklerini bronz pudrayla daha da belirginleştiriyor.

 

 


IRINA SHAYK

Kırmızı halı etkinliklerindeki joker saçıysa sıkı topuzu. Ortadan ayırıp sıkıca topladığı saçlarını ise sivri 'cat-eye' makyajıyla tamamlamayı tercih ediyor.

 


EMMA STONE

Küçük suratını verdiği avantajla kısa saç modellerini denemekten çekinmiyor. Birdman'in galasında asimetrik, perçemli bob kesimiyle karşımıza çıkan Stone orijinal modeliyle kısa saçın hakkını verdi.

 


TAYLOR SWIFT

Fazlasıyla bilinen ve asla vazgeçemediği takıntısı ise kırmızı ruj. Son dönemde imajı konusunda cüretkar değişimlere giden Swift ne olursa olsun dudaklarından kırmızı ruju eksik etmiyor.

 


SELENA GOMEZ

Renkli Lens tutkusuyla 2015 Victoria's Secret şovunda tanışmıştık. Daha sonra pop yıldızı renkli lens obsesyonunuyla kırmızı halıda tüm gözleri üzerinde toplamaya devam etti.

 


ANNE HATHAWAY

Büyük gözlerinin avantajı makyajında kullanmaktan çekinmiyor. Başarılı aktris, buğulu göz makyajıyla büyük, kahve gözlerini her daim güzelliğinin odağı yapıyor.

 


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER