İstanbul'da Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar? Toplam Ne Kadar Tutar? Ne Gibi Hizmetler Dahil?

Saç ekimi denilince akla gelen ilk ülkelerden biri hiç şüphesiz Türkiye'dir. Peki Türkiye'de saç ekimi neden bu kadar popüler? Saç ekimi için ne gibi imkanlar sunuyor? Türkiye'de saç ekiminin maliyeti nedir?

İstanbul'da Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar? Toplam Ne Kadar Tutar? Ne Gibi Hizmetler Dahil?

Sizler için hazırladığımız bu yazımızda benzer sorulara cevap arayacak ve Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezleri hakkında bir rehber sunacağız. Hazırsanız başlayalım!

Türkiye'nin En İyi 5 Saç Ekim Merkezinden Hangisi?

Asmed Hair Clinic İstanbul

Asmed Hair Clinic, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan popüler bir saç ekimi ve restorasyon kliniğidir. Klinik, profesyonel ekibi ile yüksek kalitede saç ekimi hizmeti sunmaktadır. Türkiye'nin en iyi saç ekim klinikleri denilince akla gelen firmalardan biridir. Ayrıca Asmed, geliştirdiği saç ekim teknikleri konusunda da bilgi sahibidir. Burada saç ekimi fiyatları greft başına hesaplanır.

Transmed Saç Ekim Kliniği

Transmed Saç Ekim Kliniği, saç ekim, estetik cerrahi, medikal estetik alanlarında aktif olarak hizmet sağlayan oldukça popüler bir klinik. Özellikle son dönemlerde popüler hale gelen Tıraşsız Saç Ekimi, kliniğin iddialı olduğu alanlardan birini oluşturmaktadır. Sağlık Bakanlığı yönetmeliği çerçevesinde tedavi ve tetkik işlemlerini yapan bu merkez, İstanbul en iyi saç ekim klinikleri arasında neredeyse her listede ilk sıralarda gösteriliyor. Burada gerçekleşen her operasyon, doğrudan tıp doktorları tarafından gerçekleştiriliyor. Saç ve Kozmetik Cerrahi hizmetlerinin tamamı için klinikten randevu alabilirsiniz. Diğer kliniklerdan farklı olarak sunulan icegraft solüsyon uygulaması gibi sofistike seçeneklerden yararlanmak ya da bu seçenekler hakkında detaylı bilgi almak için Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Transmed Saç Ekim Kliniğinin hizmetleri bununla sınırlı değil! Saç ekim hizmetlerinin yanı sıra kaş ekimi ile görünümünüzü tamamen hayal ettiğiniz hale getirerek özgüveninizi arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra, saç sağlığını arttırarak daha gür, parlak ve güçlü bir görünüm elde etmek isteyenler için önerilen ameliyatsız saç tedavileri ve lazerli saç tedavisi de Transmed klinik tarafından sağlanmaktadır.

Este Favor Hair Clinic İstanbul

EsteFavor, İstanbul'da bulunan popüler bir saç ekimi kliniğidir. Dünyanın her yerinden hastalara saç ekimi ve saç restorasyonu hizmeti veren uluslararası ve ünlü bir kuruluştur. EsteFavor, Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezlerinden biri olarak gösterilen ve yüksek yoğunluklu saç ekimi sonuçları vaat eden bir saç ekim kliniğidir. Saç Ekimi fiyatları Türkiye'de alınabilecek ortalama fiyatlar olup, ekim fiyatları 1.500 Euro civarındadır.

Serkan Aygın Klinik İstanbul

Serkan Aygın Clinic, İstanbul'un en popüler saç ekimi ve saç restorasyon kliniklerinden biridir ve şehrin Şişli semtinde çok modern bir yerde bulunmaktadır. A++ ve JCI sertifikalarına sahip olan klinik, profesyonel sağlık ekibi ve yüksek hizmet kalitesi ile hastalarına üst düzey saç ekimi hizmeti vermektedir. Saç ekimi fiyatları 2.500-3.000 Euro civarındadır.

Türk Saç Ekimi Neden Bu Kadar Popüler?
Birçok ülkeyi birbirine bağlayan ve oldukça avantajlı bir konuma sahip olan Türkiye aynı zamanda alanında uzman birçok saç ekimi uzmanının da bulunduğu bir yerdir. FUE'den DHI'ye, saç ekiminden kaş ekimine kadar birçok alanda en iyiden hizmet almak mümkün. Aynı zamanda konaklama ve transfer gibi sunulan birçok hizmet de Türkiye'yi en iyi saç ekimi yapılan ülkelerden biri yapmaktadır.

Türkiye'de Saç Ekimi Fiyatları Neden Ucuz?
Türkiye'de saç ekimi fiyatları hakkında araştırma yapıyorsanız fiyatların diğer ülkelere göre çok daha uygun olduğunu göreceksiniz. Bunun iki nedeni var diyebiliriz.

Paket olarak sunulan saç ekimi hizmeti;

Birçok klinik saç ekimi hizmetini paketler halinde sunmaktadır. Bu paketlere konaklama, transfer, tercümanlık gibi hizmetler de dahildir.

Döviz kuruna bağlı değişiklikler
Döviz kurlarındaki değişimler yurt dışından gelenler için harika bir rota oluşturuyor. Saç ekimi için ödenen miktara ek olarak Türkiye'yi gezmek ve keşfetmek için ek bir bütçe ayırmaya gerek yoktur. Yurt dışı saç ekimi fiyatları düşünüldüğünde Türkiye'ye gelen kişiler hem tatil yapmakta hem de estetik bir hizmet almaktadırlar.

Türkiye Saç Ekimi vs ABD Saç Ekimi
Türkiye'deki saç ekimi hizmetini Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaştırdığımızda Türkiye'nin çok daha iyi bir konuma sahip olduğunu görüyoruz. Peki neden? Çünkü Türkiye harika saç ekimi paketleri ve fırsatları sunuyor. Ayrıca hastalar Amerika'dakinden çok daha uygun fiyatlara işlem yaptırabilmektedir. Ve en önemlisi Türkiye'nin Saç Ekimi Sonuçları Amerika'nınkinden çok daha iyidir.

Türkiye'de Saç Ekimi Yaptıran Ünlüler Kimlerdir?
Türkiye saç ekimi konusunda ünlü olmasına rağmen birçok ünlü kişinin saç ekimi için ziyaret ettiği ülkelerden biridir. Grammy ödüllü ünlü Amerikalı şarkıcı Akon, son dönemde sağlık turizmi için Türkiye'yi tercih eden ünlülerden biri. Aynı zamanda Fransız futbolunun efsane isimlerinden Zinédine Zidane da saç ekimi yaptırmak için Türkiye'ye gelenler arasında yer alıyor.

Türkiye'de Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?
Türkiye'de saç ekimi fiyatları bazı faktörlere göre değişmektedir. Kaç grefte ihtiyaç duyulacağı, hangi işlemin yapılacağı, hangi saç ekim paketinin tercih edileceği gibi konular saç ekimi fiyatlarını büyük ölçüde etkiler. Kesin bir fiyat alabilmek için en iyi saç ekim merkezlerine danışmak gerekir. Ortalama bir klinikte fiyatlar 1.500 Euro civarında başlasa da greft başı ücret alan saç ekim kliniklerinde bu fiyatlar 10.000 Euro'ya kadar çıkabilmektedir.

5000-5500 GREFT 2023 SAÇ EKİMİ FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?
Saç ekimi fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişmektedir. Saç kaybının daha sık yaşandığı bölgelerde, 5000 greft saç ekimi yaptırmanız önerilir. 5000 greft kişinin saç tipine bağlı olarak 9000 – 1100 arası saç teline denk gelmektedir. 5000-5500 greft saç ekimi ise 2023 yılında ortalama 20.000 il 25.000 TL arasında değişmektedir.

4000-4500 GREFT SAÇ EKİMİ FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?
5000 greft saç ekimi yapılacak kadar saç kaybının yaşanmadığı bir alana 4000 greft saç ekimi yaptırmak yeterli olacaktır. 4000 greft kişinin saç tipine bağlı olarak 7200 – 8800 arası saç teline denk gelmektedir. 4000-4500 greft saç ekimi ise 2023 yılında kaliteye bağlı olarak ortalama 15.000-20.000 TL arasında değişmektedir.

3000-3500 GREFT 2023 SAÇ EKİMİ FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?
Saç kaybının daha az yaşandığı bölgelere 3000 greft saç ekmek yeterli olacaktır. 3000 greft ise kişinin saç tipine bağlı olarak 5000-7500 arası saç teline denk gelmektedir. 4000-4500 greft saç ekimi fiyatı ise 2023 sac ekim fiyatı 12.000-15.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Türkiye'de Saç Ekimi Fiyatları ve Diğer Ülkelerde Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?
Türkiye'de saç ekimi fiyatları ortalama 1500 Euro'dan başlamaktadır. saç ekimi

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2023, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER