Nasırınızı Bir Gecede Geçiren Mucizevi Yöntem!

Nasırınızı Bir Gecede Geçiren Mucizevi Yöntem!

Nasırınızı Bir Gecede Geçiren Mucizevi Yöntem!

Nasır genellikle ayaklarda meydana gelir. Özellikle ayaklarda meydana gelen nasır kişiyi oldukça rahatsız eder ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler. İşte sizi nasırınızdan 1 gecede kurtaracak tarifler...

Nasır için birçok doğal ve bitkisel yöntemlerle denemenize rağmen bir türlü geçmiyorsa, sizlere vereceğimiz denenmiş ve oldukça olumlu sonuçlar çıkaran doğal tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz. Bu tedavileri uygulayanlar nasırdan sadece 1 günde kurtulduklarını söylüyorlar.

ASPİRİN YÖNTEMİ

Birkaç damla suyun içine birkaç tane aspirin atarak koyu bir macun kıvamına getirilir. Nasırın üzerine bu aspirin macunu yayılır ve bir bandaj ile sarılarak gece boyunca bekletilir. Bu işlem nasır kaybolana kadar sürekli uygulanmalıdır.

MISIR NİŞASTASI YÖNTEMİ

Ayak parmakları arası ter nedeni ile sürekli vıcık vıcık ise bu bölgelerde mantar ve nasır oluşması muhtemeldir. Bundan dolayı, özellikle ayak parmakları arasındaki bölgeye ve ayakların üzerine mısır nişastası dökülerek bu sorunlardan kurtulmak mümkün. Bu rutubeti yok etmeye yardımcı olan besin maddesi, ayakların kuru kalmasını sağlayacaktır.

ANANAS YÖNTEMİ

Bu tropik topraklarda yetiştirilen meyve el ve ayaklar üzerindeki nasır için etkili bir tedavi yöntemidir. Basit bir tedavi olan bu yöntem için sadece biraz ananas alınır ve nasır üzerine koyularak bir gece boyunca beklenir.Sürekli aynı şekilde yapılan bu işlem, hızlı bir şekilde etki eder ve nasır ile ilgili ağrıyı hafifletmek için katkıda bulunur.

İNCİR YÖNTEMİ

Yeşil, olgunlaşmamış incir suyu eller ve ayaklardaki nasırlar için oldukça fayda eden bir yöntemdir. Tedavi için, yeşil incirler koparıldıktan sonra suyu sıkılır ve günde üç kez nasırlı bölgelere sürülür. Bu ev ilacı nasırın geçmesini sağlarken aynı zamanda tekrardan oluşmasına da engel olacaktır.

Not: Verilen yöntemler alternatif tıp yöntemleridir. Herhangi bir yan etki görülmemesine karşı, ilk olarak uzman bir doktora danışmanız gerekebilir.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER