Uzmanlar Uzun Yaşamak İçin Altın Değerinde Tavsiyelerde Bulundu!

Uzmanlar Uzun Yaşamak İçin Altın Değerinde Tavsiyelerde Bulundu!

Uzmanlar Uzun Yaşamak İçin Altın Değerinde Tavsiyelerde Bulundu!

Bilim insanları, yaşam süresini uzatmak için insan DNA'sı üzerinde araştırmalar yaptı. İşte araştırmalar sonucunda ortaya konulan veriler...

10 YILDAN FAZLA YAŞAMAK İÇİN EV YEMEKLERİNİ TERCİH EDİN

Fast food, şeker ve zararlı atıştırmalıklar vücudunuza sadece zarar verecektir. Vücudunuzun ihtiyacı olan sağlıklı besinleri yemelisiniz.Vücudunuzu bir taşıt olarak düşünün sağlıklı yiyecekler onun ihtiyacı olan benzindir. Kalp ve beyin sağlığı için kahve yerine yeşil çay tüketmelisiniz.

2,5 YIL FAZLA YAŞAMAK İÇİN ET YERİNE BALIK TÜKETİN

Kırmızı et tüketimini minimuma indirmek, kanser riskini azaltmaktadır. Balık ve deniz ürünleri amino asit açısından zengin mineraller içerdiğinden alzheimer riskini azaltmaktadır.

3,7 YIL FAZLA YAŞAMAK İÇİN DOSTLARINIZI SIK SIK ZİYARET EDİN

İletişim kurmak beyin için fazlasıyla faydalıdır.Zamanınızı akıllıca kullanın; dostlarınızla festivallere gidin, seyahat edin ve yeni şeyler denemekten asla çekinmeyin.

4 YIL DAHA YAŞAMAK İÇİN 150 DAİKA EGZERSİZ YAPIN

Her 2 günde bir 30-40 dakika egzersiz yapın.Yoga, yürüyüş ve uyku öncesi egzersizler de yaşamınızı uzatmaya destek olacaktır.

5 YIL DAHA FAZLA YAŞAMAK İÇİN 15 DAKİKA MEDİTASYON

Meditasyon, beyin hücrelerini yeniler ve kalp hastalıkları riskini aşağı çeker. Aynı zamanda uykusuzluk ve yorgunluk hissini azaltır.Günde en az 6 saat uyku uyuyun. Verilere göre günde en az 6 saat uyumak gelecek 14 yıl içindeki ölüm riskini %41 azaltıyor.Vücut enerji alıyor ve beyin gün içinde öğrenilen bilgileri çalıştırıyor.

7 YIL FAZLA YAŞAMAK İÇİN ÇALIŞIN

70 yaşından sonra da çalışmaya devam etmek, beyni çalışır halde tutuyor. Çalışan ve sosyal açıdan aktif olan beyin yaşamı ortalama 7 yıl fazla yaşamanıza neden oluyor.

3 YILDAN FAZLA YAŞAMAK İÇİN MUTLU BİR EVLİLİK ŞART!

Araştırma verilerine göre mutlu bir evlilik ömrünüzü uzatmada fayda sağlıyor. Saygı ve dostluk ile sürdürülen bir evlilik huzura ve ömrün uzamasına katkıda bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER