Aurelio: 'Evime döndüğüm için mutluyum'

Fenerbahçe'de 2003-2008 yılları aralarında forma giyen ve hemen de futbol A takımı teknik ekibinde ödev bölge Mehmet Aurelio, kulüp televizyonuna kayda değer açıklamalarda bulundu.

Aurelio: 'Evime döndüğüm için mutluyum'

Fenerbahçe'de 2003-2008 yılları aralarında forma giyen ve hemen de futbol A takımı teknik ekibinde ödev bölge Mehmet Aurelio, kulüp televizyonuna kayda değer açıklamalarda bulundu. Evine döndüğü için çok mutlu olduğunu bildiren Aurelio, “Ortam çok iyi. Teknik ekip ve oyuncular bana fazla takviye oluyorlar, hepsine teşekkür ediyorum. Fazla mutluyum. Taraftarlarımıza da fazla teşekkür ediyorum, sosyal medyadan çok artı mesaj gönderiyorlar. Evime döndüğüm için mutluyum. Eski zamanda yaşadığımız mutlulukları yeniden yaşayacağız” dedi.

Geri dönüş hikayesini ise Aurelio, “Sahiden benim için çok önemi bir gelişmeydi. 2003 senesinde Fenerbahçe'ye geldim ve burada 5 sezon geçirdim. Burada fazla mutluydum. Fenerbahçe benim bugüne kadar en mutlu olduğum benim için en manâlı kulüp. Hala kalbimde yaşadığım mutlulukları, şampiyonlukları ve güzel anları defalarca sakladım. Acilen buraya geri dönmek nasip oldu. Benim için büyük sevinç. Fazla çalışıp eski mutluluklara yeniden kavuşmak istiyoruz” sözleriyle anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER