Venezia’da 1 Haziran’da bütün mağazalar açılıyor

Venezia Mega Outlet, 11 Mayıs'ta tüm sıhhat tedbirleriyle ve yeni kurallarla birlikte faaliyete geçerek normalleşme sürecini başlatan ilk AVM'lerden biri oldu.

Venezia’da 1 Haziran’da bütün mağazalar açılıyor

“Açık AVM ve sokak konseptimiz sebebiyle tercih ediliyoruz”
Kontrollü, güvenli ve hijyenik alışveriş için gerekli tüm önlem ve uygulamaları hayata geçirdiklerini vurgulayan Venezia Mega Outlet Yönetim DirektörüOğuz Isıgöllü, ”Hijyen ve afiyet kurallarının yalnızca pandemi döneminde yok, her zaman sıkı bir şekilde uygulanmaya devam edeceği bir dönem bekliyor bizi. Müşterilerin AVM'lerde daha dinç ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilmesi, işletmelerin de sürdürülebilir olması için sosyal mesafe ve hijyen kurallarının uygulandığı kontrollü bir sosyal yaşam kültürüne geçiyoruz. AVM olarak yeni dönem sloganımızı “Hijyenik Alışverişin Merkezi” olarak belirledik. Aldığımız sıkı önlemlerin yanı sıra alışveriş merkezimizin açık, cadde konseptli olması ve doğal pak havası, ziyaretçilerimiz kadar seçim edilmemizi sağlıyor” dedi.

“Ekonomide çarkların dönmesi için elimizi taşın altına koyuyo-ruz”
Sosyal hayat ve ekonominin canlanmasında AVM'lerinönemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Isıgöllü; “Sektörde Covid-19 mücadelesiyle ilgili tüm tedbirleri eksiksiz alarak faaliyete geçen ve normalleşme sürecini başlatan AVM'lerden biriyiz. 1 Haziran itibarıyla bütün mağazalarımız hizmete girecek. Zorunlu bütün önlemleri hayata geçirerek ekonomi çarklarının dönmeye başlaması için elimizi taşın altına koyduk. Ziyaretçilerimiz, kontrollü, güvenli ve hijyenik alışverişin ve sosyalleşme imkanlarının tadını, pak hava konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER