Biri Sosyal Mesafe mi Dedi? İstanbul'da Halaylı, Meşaleli, Driftli Asker Uğurlaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “bir asker uğurlaması nedeniyle de 58 kişi enfekte oldu” açıklamasına rağmen İstanbul’da dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.

Biri Sosyal Mesafe mi Dedi? İstanbul'da Halaylı, Meşaleli, Driftli Asker Uğurlaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “bir asker uğurlaması nedeniyle de 58 kişi enfekte oldu” açıklamasına rağmen İstanbul’da dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Kentin değişik ilçelerinde asker yolcu etmek için koronavirüs salgınına karşın bir araya gelen gruplar, ayrıca maske takmayarak ayrıca de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekti. Konvoy halinde trafiğe çıkan magandalar, tünelleri trafiğe kapatıp tabancalarla havaya alev açtı. Yol kesen magandalar otomobillerle “drift” yaparak ve patinaj çekerek terör estirirken, polis megakentin altını üzerine getiren şahısları yetişmek için alıştırma başlattı.

Biri Sosyal Uzaklık mi Dedi? İstanbul'da Halaylı, Meşaleli, Driftli Asker UğurlamasıBiri Sosyal Uzaklık mi Dedi? İstanbul'da Halaylı, Meşaleli, Driftli Asker Uğurlaması Türkiye'de koronavirüsle mücadelede kapsamında alınan önlemler doğru takriben 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı.

Fahrettin Koca uyarmıştı

s-da99dbe6bcdb5d0599bca641196abe113b61ff
1 Haziran'dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere karşın celp döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul'un değişik ilçelerinde gruplar, asker uğurlama adı altına bir araya geldi. Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca’nın “bir asker uğurlaması nedeniyle de 58 birey enfekte oldu” açıklamasına karşın İstanbul’da dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.

Yol ortasından halaylar çekildi

s-d88077c49f19ddd1c5899ee4d62c4daa8c3319
Bağcılar, Üsküdar, Beykoz ve Sultangazi’deki semtlerde toplanan kalabalık gruplar, ilk olarak yüksek sesli müzikler eşliğinde onlarca uyarıya karşın ayrıca maske takmayarak keza de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekmeye başladı.

Yolu trafiğe kapattılar

s-36623c9ab5f56239c3782aec5a68dd69a719e5
Semtteki eğlencelerin ardından araçlarına binen grup konvoy halinde trafiğe çıktı. Bir zaman sonradan yolu trafiğe kapatan gruptaki gençler, araçlarından inerek yol ortasında askere gidecek arkadaşlarını havaya fırlattı.

Havaya alev açıldı

s-a5b0c3d18b76cda7ae26c9575e2a4d431cab7a
Yollarda dörtlü sinyalleri yakarak şeritlere dağılan grup, trafiği yavaşlatarak ayrıca kendi keza de vatandaşların canlarını tehlikeye attı. Araçlarla tünelleri trafiğe kapatan magandalar, patinaj çekerek ortalığı dumana boğarken içlerinden biri de tabancayla havaya her zaman alev açtı. Trafikte yol kesip “drift” diye anlatım tarzı edilen yanlama hareketi de yapan magandalar, megakentin hemen hemen altını üstüne getirdi.

Yetişmek için alıştırma başlatıldı

s-fd62a76be05e9dcccb4f8da9f8bbcd27693b6b
Kentte az kalsın terör estiren magandalar keza kendi hem de vatandaşların canını tehlikeye attı. Tozu dumana katan magandalar bütün bu yaptıklarını kaydedip diğer taraftan sosyal medyada paylaştı.İstanbul Güvenlik Müdürlüğüne emrindeki ekipler, havaya alev açan, yol kapatıp trafiği tehlikeye sokan, çevreye hastalık veren, trafikte yanlama yapan, abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken o magandaları yetişmek için alıştırma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER