Ceres Nedir? Astrolojide Ceres Haritanız Nasıl Bulunur?

Ruhunuzun hasat noktası ve beslenmiş hissetmesi gerekenleri temsil eden Ceres noktasını bulacaksınız Ceres'in doğum haritanızdaki konumu, kaynak arayışınız ve kaynaklar için çalışmanız yoluyla ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladığınızı anlamanıza yardımcı olacağız.

Ceres Nedir? Astrolojide Ceres Haritanız Nasıl Bulunur?

Astroloji çizelgesi, ilk nefesinizi aldığınızda güneş sisteminin düzeninin iki boyutlu bir temsilidir. Çizelge, astronomik cisimler için semboller ve bu noktaları insan psikolojisi ve bilinç enerjisinin yönlerine bağlayan hesaplanan noktalar içerir.

Detay vermeden önce bir örnekle başlayalım; Örneğin doğum gününüz 2 Haziran 1990 diyelim. Önce doğum gününüze en yakın tarihleri kontrol ediyorsunuz ve Ceres'in o tarihlerde nerede olduğuna bakıyorsunuz. Ceres 1 Nisan 1990'da Yengeç burcuna girdi ve 20 Haziran 1990'da Aslan burcuna girdi. 1 Nisan - 19 Haziran arasında doğduğunuz için Ceres'iniz Yengeç burcunda yatıyor demektir. Detaylar aşağıda;

Astrolojide Noktalar

Çoğu insan, haritalarında Güneş işaretlerinin dışında başka noktalar bilmiyor. Güneş sistemimizdeki her önemli nokta astrolojik bir grafikte temsil edilir. Teleskoptan önce, grafik çıplak gözle görülebilen noktalardan oluşuyordu: Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn (büyük 7). Teleskoplarla şunları ekledik: Uranüs, Neptün ve Plüton (büyük 10'u oluşturmak için). Sonra Chiron ve Juno, Pallas Athene, Ceres ve Vesta ile başlayan ancak bunlarla sınırlı olmayan bir dizi asteroit bulduk. Devam eden bu aylık seride tüm bu noktalara ve daha fazlasına bakacağız.

Ceres Astroloji Haritanızda Neyi Temsil Ediyor?

Ceres, Hasatın Tanrıçasıdır. Roma mitolojisinde Ceres doğurganlığı ve annelik ilişkilerini yönetti. O, başlıca tarım tanrısı ve bolluğun koruyucusudur. Yunan mevkidaşı Demeter. Astronomik olarak, " Ceres hem asteroitlerin en büyüğü hem de Neptün'ün yörüngesindeki tek belirsiz cüce gezegendir”.

Profesyonel bir astrolog olarak bunu 2.Evin eş yöneticisi ve Boğa burcu (Venüs ile birlikte) olarak işlev görebilecek bir nokta olarak görüyorum. O, zorunluluğun, sıkı çalışmanın ve bunun sonucunda ortaya çıkan eksikliğin veya yoksulluğun veya büyük çabanın bolluğunun sembolüdür. Birincil kaynaklardan (gıda) birini yönettiği için modern astrolojik yorumlamada hayati bir rolü vardır.

İnsanlar doğum çizelgeleri hakkında bana danıştıklarında, Ceres, bireyin güvenlik, ihtiyaçlar ve pratik tatmin konusundaki tutumu açısından dikkatlice bakılması gereken noktalardan biridir. Çizelgedeki Ceres'i anlamak, kişinin ne tür bir enerjiyi (işarete göre) ve nerede (eve göre) en çok beslendiğini ve beslenmeye en çok ihtiyaç duyduğunu anlamasına yardımcı olur.

Ceres'imle birlikte Akrep'te 1. Kimlik Evi'nde doğdum. Akrep derin, karanlık suyu ve ölümün/yeniden doğuşun, travmanın ve ortadan kaldırmanın dönüştürücü gücünü temsil ettiğinden, kimliğimle ilgili sürekli dönüşüm ve derin psikolojik ve ruhsal çalışmalarla besleniyorum. Ceres'in 00 derece ve 50 dakikalık Akrep burcunda olması, bu enerjinin gelişmekte olan ve gelişen kimliğim için gerçekte ne kadar temel olduğunu gösteriyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, kimliğimi ve hayatımı besleyen şey, oldukça Akrep tarzında çok dramatik değişikliklerden geçti. Beni evlatlık vermeye zorlanan bir kadının evlilik dışı olarak doğmasını da içeren kökenimden itibaren, ilişkilerim boyunca sürekli olarak güvenliğe derin bir duygusal ihtiyaç hissettim.

Bu enerji, Ayımın Güney Düğümümle birleşerek Terazi'ye yerleştirilmesinden güç alır ve gelişen kimliğimi yoğun dönüştürücü yaşam olaylarına ve ilişkilere bağımlı hale getirir. Değişiklikler ne kadar yoğun olursa, beni yıpratsa ve zaman zaman neredeyse kırsa bile ruhumu ve ruhumu o kadar besler.

Ceres'inizin Anlamı Ayrıntılarda gizlidir

Ceres'im Akrep'in 00 derece 50 dakikasındayken, Akrep'in 1. Dekanındadır (her işaret, o noktanın lezzetini derece konumuna göre şekillendiren Dekanlara 10 dereceye bölünür). Akrep'in ilk dekanı Akrep/Akrep, ikincisi Akrep/Balık, üçüncüsü Akrep/Yengeç. Akrep / Akrep Ceres'im var. Kısacası, duygusal olarak yoğun ihtiyaçlara çekiliyorum ve çekeceğim. Bu yerleştirme, danışmanlık veya benim durumumda manevi danışmanlık için oldukça mükemmeldir.

Elsie Wheeler ile çalışan Marc Edmund Jones, Sabian Sembolleri adı verilen Zodyakın her derecesi için özel anlamlar belirledi. Ceres'im Sıfır ile 1. derece arasında, dolayısıyla Akrep için “gören bir otobüs”olarak yorumlanan 1.Sabian Sembolü. Bu dereceye atanan anahtar kelime samimiyettir ve olumlu ifade, " anın fırsatından yararlanan ve zorluk veya memnuniyetsizlik olduğunda durumu yeniden düzenlemeye yardımcı olan temel bir kişiliksizliktir ve olumsuz olduğunda, her türlü fiili harcamadan kaçınmanın bir dehasıdır. benlik” (Sabian Sembolleri, 181).

Ceres Peki Nerede?

Son fakat en az değil, kesin bir doğum zamanı ile Ceres'inizin hangi evde veya “ikametgahında” bulunduğunu belirleyebiliriz. Çizelgem söz konusu olduğunda, Ceres'im benim 1. Kimlik Evim. 1., 5.ve 9. Evler yangın ikametgahlarıdır ve kendimizi nasıl sunduğumuz (1.), eğlenmek için ne yaptığımız (5.) ve tutkuyla ustalaşmak istediklerimizle (9.) ilgilidir. Bir su işareti kuralına sahip olmak bir yangın evi enerjiyi zorlaştırır ve Ceres bir dünya noktasıdır, bu nedenle dünyevi doğa, burcun suyuyla tamamlanır, ancak evin ateşiyle zorlanır ve söz konusu olduğunda beni çok içe dönük hale getirme eğilimindedir.kişisel ihtiyaçlarım.

1. Evdeki Akrep'teki Ceres'imle, " ihtiyaçlarımı karşılama biçimim, nüfuz edici ve duygusal olarak dönüştürücü kimlik gelişimi için yoğun ve gerçeği arayan arayışım ve çekiciliğim aracılığıyla tezahür ediyor."(Astroloji Kilidi Açıldı, 224). Kimliğimi sınayan ve “kim olduğumu " bulmama yardımcı olan dönüştürücü yaşam koşullarına sahip olmak, bu enerjiyi deneyimlemem ve bana öğretmesi gerekenlerden en iyi şekilde yararlanmam için en iyi yoldur. Kendimi oldukça ciddiye alıyorum ve kendileri ve genel olarak yaşam hakkında eşit derecede ciddi olan insanlara kolayca çekiliyorum.

Ceres'inizi gerçekten bilmek istiyorsanız, o zaman tam grafik dökümünüzü almanızı öneririz

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2023, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER