Enterprise’dan sağlık çalışanlarına indirim

Dünyanın önde gelen vasıta kiralama şirketlerinden Enterprise Rent-A-Car'ın Türkiye iştiraki Enterprise Türkiye, koronavirüs salgınıyla uğraş eden sıhhat kuruluşları ile mobilite ihtiyacını yerine getirmek isteyenlere özel kiralama imkanları sunduğunu açıkladı.

Enterprise’dan sağlık çalışanlarına indirim

Dünyanın önde gelen vasıta kiralama şirketlerinden Enterprise Rent-A-Car'ın Türkiye iştiraki Enterprise Türkiye, koronavirüs salgınıyla uğraş eden sıhhat kuruluşları ile mobilite ihtiyacını yerine getirmek isteyenlere özel kiralama imkanları sunduğunu açıkladı. Bahşedilen bilgiye göre, geçtiğimiz Nisan ayı baştan başa menfaat sağlayan ve Mayıs ayı ardına kadar devam edecek bu özel çalışmalar kapsamında, bütün sağlık çalışanları günlük 90TL'ye Toyota Corolla Hybrid seçeneği de dahil olmak üzere kilometre sınırı olmadan araç kiralayabiliyorlar. Afiyet çalışanları hem,kiraladıkları araçlara dezenfektasyon işlemi yapılmış bir şekilde ve ücretsiz olarak sunulan adrese teslim hizmetiyle kolayca erişim sağlayabiliyorlar. Şirket hem ''Yolculuk şartsa Enterprise yanınızda'' sloganıyla, toplu taşıma yerine özel araçla mobilite ihtiyacını yerine getirmek isteyen cümbür cemaat için 129 TL'den başlayan bedava adrese teslim hizmetli kiralama olanaklarına da devam ediyor. Bütün kullanıcılara refah temin etmek nedeniyle kilometre sınırlamaları olmaksızın kiralanabilecek araçlar için şirketin web adresi üzerinden kolaylıkla rezervasyon gerçekleştirilebiliyor.

''Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz''

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Enterprise Türkiye CEO'su Özarslan Tangün, ''Dünya ile birlikte ülkemizi korkutma eden koronavirüs salgınına aleyhinde mücadeleye verdiğimiz desteğimiz devam ediyor. Böylesi bir ortamda herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz. Ilk Önce sıhhat çalışanları elde etmek üzere, gerekli hallerde evlerinden dışarı çıkmak durumunda kalan vatandaşlarımıza kilometre sınırlamaları olmaksızın sağladığımız özel kiralama şartlarımız yoğun talep görmeyi sürdürüyor. Hizmetlerimizle bundan ardından da tüm sağlık durumu çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanına olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Hijyenle kurallarına uygun bir şekilde bedava adrese teslim araçlar

Bahşedilen bilgiye göre şirket, araç kiralama işlemleri için evinden ya da meslek yerlerinden çıkmak istemeyen müşterilere karşın bedava adrese teslim hizmeti sağlıyor. Kullanıcılar, hiçbir ekstra vergi ödemeden dilediği yerde kiralık aracını teslim alıp iadesini gerçekleştirebiliyorlar. Araçların kira dönüşlerinde ve teslimattan hemencecik önce temizlenmesiyle ilgili önlemlerini de en üst seviyeye çıkaran Enterprise Türkiye, adrese teslim araç hizmetini hijyen kuralları dahilinde ve bütün donanımlı koruma önlemlerini bölge şirket çalışanlarıyla gerçekleştiriyor.Tüm kullanıcılar, şirketin web adresi üzerinden istek ederek km sınırlamaları olmaksızın kiralama hizmetini alabiliyorlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER