Eski Sevgilisi Tarafından Darp Edildi, Otomobili Parçalandı: 'Emine Bulut Gibi Elde Etmek İstemiyorum'

Ankara'da Ahmet M.Ç.

Eski Sevgilisi Tarafından Darp Edildi, Otomobili Parçalandı: 'Emine Bulut Gibi Elde Etmek İstemiyorum'

Ankara'da Ahmet M.Ç. barıştırma isteğini kabul etmeyen eski sevgilisi Nazan Y.'yi önce darp etti gerisinde  otomobilini tekmeleyerek kullanılmaz ayla getirdi. Aracı tekmelerken cep telefonu ile görüntülenen ve gözaltına alınan Ahmet M.Ç., 3 ay uzaklaştırma cezası verilerek serbest bırakıldı. Nazan Y., ise eski sevgilisinin peşini bırakmadığını belirterek "Emine Bulut gibi almak istemiyorum" dedi.

s-a5ad8923b4f1ef8503f856b7f3586807ede12c
Kamuda temizleme işçisi olan Nazan Y., yaklaşık 2 yıl birlikte olduğu Ahmet M.Ç.'den, kendisine baskı uyguladığı gerekçesiyle ayrıldı. Nazan Y., ayrıldıktan sonra da peşini bırakmayan ve kendisini darbeden Ahmet M.Ç. hakkında şikayette bulundu. Gözaltına alınan Ahmet M.Ç.'ye 2 ay uzaklaşma cezası verildi. Ahmet M.Ç., sonradan da eski sevgilisinin park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp, tekmeledi. Aracın ön camı, çamurluğu ve kapıları kullanılmaz hale geldi.

Ahmet M.Ç., uzaklaştırma cezasının bitmesinden derhal sonradan yine Nazan Y.'yi rahatsız etmeye başladı.

s-0e5138d99141abefcac1724a3222dd9d93fc5d
Ahmet M.Ç., önceki gün misafirliğe gittiği eski komşusunun evinden çıkarken gördüğü Nazan Y.'ye barışmak istediğini söyledi. Ahmet M.Ç., bunu kabul etmeyen Nazan Y.'yi darbetti.

Araca zarar verdiği anlar cep telefonuyla görüntülenen Ahmet M.Ç., haber verilmesi üstüne gelen polis ekibi göre gözaltına alındı.

Araca hasar verdiği anlar cep telefonuyla görüntülenen Ahmet M.Ç., haber verilmesi üzerine gelen polis ekibi göre gözaltına alındı. Araca zarar verdiği anlar cep telefonuyla görüntülenen Ahmet M.Ç., haber verilmesi üzerine gelen polis ekibi kadar gözaltına alındı. 5ed9058eb34007da145847ac.jpg
Nazan Y.'nin darp raporu alarak şikayette bulunduğu Ahmet M.Ç., otomobili eski sevgilisine kendisinin aldığını ileri sürerek, barış teklifini kabul etmeyince araca hasar verdiğini söyledi. Nazan Y.'nin yanında 3 ay yaklaşmama cezası verilen Ahmet M.Ç., adli teftiş şartıyla serbest bırakıldı.

"Ağzımı kapatarak kendi aracına bindirmeye çalıştı"

s-32a6c8e2ea2dce545df9eb3a2acf640db2aa58
DHA'ya konuşan Nazan Y., Ahmet M.Ç.'nin uzaklaştırma kararı bittikten sonradan kendisini sürekli takip edip, rahatsız etmeye başladığını, durum günü eski komşusuna gittiğini, oradan çıkarken yanında geldiğini anlatarak, "Arabasıyla önce bacağıma hafif çarptı. Muhatap olmadım, arabama doğru artan bir şekilde bindim, arabamda yanıma gelip oturdu. 'Seni çok seviyorum, evleneceksin' dedi. 'Evlenmeyeceğim' deyince suratıma vurdu ve arabamın içini parçalamaya başladı. Arabadan inince boynumdan tutup, ağzımı kapatarak kendi aracına bindirmeye çalıştı. Çevredekiler beni kurtardı. Daha Sonra arabamı kullanılmaz ayla getirdi" diye konuştu.

"Kızım bana 'Bir gün bu adam seni kesecek' dedi"

s-c60864f7f5409ab8a56665b634a06321aaec56
Nazan Y., davacı olduğunu belirterek, "Fiziki ve manevi tazminat davası başlamak istiyorum. Emine Bulut gibi olmak istemiyorum. Benim kızım bana 'Şükürler olsun döndün bir gün bu adam seni kesecek' dedi. Bir lahza önce cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Emine Bulut, 18 Ağustos 2019'da eski eşi tarafından kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Bulut'un 10 yaşındaki bir çocuğunun "anne lütfen ölme" feryadı hafızalara kazınmıştı.

Yine Eski Benzer, Yine Bir Kadın Cinayeti: Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Emine Bulut'un Son Sözleri 'Ölmek İstemiyorum' Oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER