Görüntülü online satış hizmeti dönemi

Hayat ve alışveriş alışkanlıklarının değiştiği, online alışverişin siklet kazandığı bu dönemde, dijital dünya yeni bir ivme kazandı.

Görüntülü online satış hizmeti dönemi

Hayat ve alışveriş alışkanlıklarının değiştiği, online alışverişin siklet kazandığı bu dönemde, dijital dünya yeni bir ivme kazandı. Milyonlarca insan evde alıştırma ile tanıştı, kapalı olan alışveriş mağazaları bir tıkla ayağımıza geldi. Bu süreçte düğünlerini erteleyen çiftler ise düğün alışverişlerini online platformlardan sürdürmeye devam ediyorlar.

Altınyıldız Classics, özel gecelerin ve düğünlerin vazgeçilmezleri olan ekip elbise, smokin ve ceketleri erkekler rahatlıkla seçebilsinler diye ‘Görüntülü online satmak hizmeti'ni başlattı.

Uygulamadan adet edinmek isteyen müşteriler, markanın, internet sitesi altinyildizclassics.com üzerinden tarih ve saat seçerek randevularını oluşturabiliyorlar. Randevu saati geldiğinde görüntülü canlı servis süreci başlıyor, satın almayı düşündükleri ürünler ile ilgili görüşüp karar verdikleri ekip elbise, smokin veya ceketi seçip isterlerse farklı kombinler yaparak online olarak satın alabiliyorlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER