Saadet Partisi Maske Dağıtımında Yaşanan Karmaşayı 'Super Mario' Oyunu ile Anlattı

Saadet Partisi maske dağıtımında yaşanan problemleri "Super Mario" oyununa uyarlayarak anlattı.

Saadet Partisi Maske Dağıtımında Yaşanan Karmaşayı 'Super Mario' Oyunu ile Anlattı

Saadet Partisi maske dağıtımında yaşanan problemleri "Super Mario" oyununa uyarlayarak anlattı. Videoyu sosyal ağ hesabından paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Bu kadar kuvvet olmamalıydı" dedi.

s-2c55fac5ad9c09a3a7ffb6b7f7f6b21e546663
Türkiye'de koronavirüse karşısında tedbir olarak sosyal alanlarda kullanımı zorunlu olan maskenin dağıtımında çok kez yöntem değişikliğine gidildi. Vatandaşların mağduriyeti bir türlü giderilemeyince en son tavan fiyat belirlenerek satışının bağımsızlık bırakılmasına karar verildi.Saadet Partisi maske dağıtımında yaşanan karmaşayı "Super Mario" oyunu üzerinden esprili bir şekilde anlattı. Saadet'in yaptığı uyarlamada "Super Mario" karakterinin uygun yer alan "Super Maske" oyun içerisinde aşamalardan geçerek maskeye ulaşmaya çalışıyor. "Mario" ilerlerken öteki yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Esas Karamollaoğlu'nun açıklamaları duyuluyor.

İşte o video

İşte o video İşte o video 5eb31bb8b007c0e326480de7.jpg
Oyunun sonunda "Mario" maskeye ulaşırken, şu ifadeler yer aldı:"Önce maske satışı yasaklandı.PTT ile dağıtılamadı.E-Devlet ile olamadı.Telefonlara kod gelmedi.İş yerlerine ulaşmadı.Maske satışı bağımsızlık bırakıldı.Maskeye ulaşmak bu dek güç olmamalıydı."

Karamollaoğlu: "Bu kadar güç olmamalıydı"

Videoyu Twitter hesabından paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Maskeye gelmek bu dek baskı olmamalıydı" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER