The Last of Us 2. Sezonu Ne Zaman Geleceği ve Yeni Oyuncuları Açıklandı!

Dünyayı yakıp kavuran T;e last of us dizisinin 2.sezonu ne zaman olacağı açıklandı. Ve nereden nasıl izlenir hepsi bu yazımızda.

The Last of Us 2. Sezonu Ne Zaman Geleceği ve Yeni Oyuncuları Açıklandı!

Bu ayın başlarında yayınlanan HBO'S The Last Of Us , modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra gerçekleşiyor. Sertleşmiş bir kurtulan olan Joel (Pedro Pascal), 14 yaşındaki bir kız çocuğu olan Ellie'yi (Bella Ramsey) baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırması için işe alınır. Küçük bir iş olarak başlayan şey, Amerika'yı dolaşırken ve hayatta kalmak için birbirlerine bağımlı olduklarında kısa sürede acımasız ve yürek kırıcı bir yolculuğa dönüşür.

Aynı adı taşıyan ünlü PlayStation oyununa dayanan orijinal dizinin yaratıcısı Neil Druckmann, HBO dizisini birlikte yazdı ve The Last Of Us’anıtsal başarısını açıklamak için bir yol kat eden baş yapımcı olarak görev yaptı.

The Last Of Us'un ilk bölümü, Hbo'nun House Of The Dragon'dan sonraki on yıldan fazla bir süredir ikinci en büyük prömiyeri oldu ve ABD'de HBO ve yayın hizmeti HBO Max'te 4,7 milyon izleyici topladı.

İkinci bölümün izlenme oranı yüzde 22 artışla 5,7 milyon izleyiciye yükseldi. Ama şov ikinci bir sezon alacak mı?

The Last Of Us 2. sezonu onaylandı mı?
Oh evet!

Üçüncü bölüm yayınlanmadan önce The Last Of Us ikinci sezonu açıklandı. Yapımcı Neil Druckmann, ”Pek çok insanın Joel ve Ellie'nin yolculuğunu yeniden anlatmamıza uyum sağlaması ve onunla bağlantı kurması beni alçakgönüllü, onurlandırdı ve açıkçası bunaldım" dedi. "Şimdi ikinci sezonla tekrar yapabilmenin mutlak zevkine sahibiz! Naughty Dog & playstation'daki herkes adına teşekkür ederim!”

Şovun ortak yaratıcısı Craig Mazin, ”Ortaklığımız için Neil Druckmann ve Hbo'ya çok minnettarım ve bu yolculukta bize katılan milyonlarca insana daha da minnettarım" diye ekledi. "Seyirci bize devam etme şansı verdi ve Neil ve Naughty Dog'un yarattığı karakterlerin ve dünyanın hayranı olarak tekrar dalmaya daha hazır olamazdım.”

2. Sezonda en son nereye gidebiliriz?
Daha az koşulsuz sevgi, daha fazla intikam

Sezonun büyük kısmı hala yayınlanmaya devam ederken, hbo'nun The Last Of Us keşfedilmemiş bölgelere büyük ölçüde sapması ihtimali var, ancak şu ana kadar uyarlama kaynak materyale oldukça sadık kalıyor. The Last Of Us dokuz bölümünün ilk oyunun tamamını kapsadığı bildirildi, ancak neyse ki, çekilecek başka bir oyun var.

2020'de piyasaya sürülen The Last Of Us Part 2, orijinalin olaylarından beş yıl sonra başlıyor ve Ellie'yi yeni gelen Abby'nin yanında başka bir maceraya atıyor, “milisleri ile dini bir tarikat arasındaki çatışmaya karışan bir asker.”

Eurogamer ile 2020 röportajında Druckmann, ilk oyunun “birinin koşulsuz sevdiği biri için ne kadar ileri gitmeye istekli olduğu” ile ilgili olduğunu söylerken, devam filmi “aşk için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız, ancak biri birine haksızlık ettiğinde gerçekten değer verdiğin. Onlar tarafından doğru olanı yapmak, sorumluları adalete teslim etmek için ne kadar ileri gitmeye isteklisiniz ve bunun sizin üzerinizde ne gibi bir etkisi olabilir.”

Oyuncular ve ekip 2. sezon hakkında ne dedi?
Herşeyin çoğu olacak!

Yapımcı Craig Mazin, ilk yayınlanmadan önce The Last Of Us ikinci sezonunu düşünüyordu.

Variety ile konuşurken şunları söyledi: "Neil'in içine dalmasını isteyeceğimiz muazzam miktarda hikaye var. İkinci oyun ilkinden çok daha büyük. Bu yüzden şimdi onu bir mevsime nasıl ayıracağımız hakkında konuşmaya başlıyorduk – mevsimler. Nasıl adapte oluruz? Ne saklıyoruz? Neyi değiştirmek? Nasıl dönüşürüz? Ne ekliyoruz? Konuşmaya başladığımız her şeyi.”

Ama Sonumuzun süresiz olarak devam etmeyeceğine söz verdi. Collider ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: "Ağ sonunda onu bir yerlerde sefaletinden kurtarana kadar devam edecek ve devam edecek şekilde tasarlanmış bir gösteri yazmaya çok fazla anlatı ilgim yok. Sonunda yazıyorum. Sonlar benim her şeyim.”

"Ayrıca, şovun bir sonu yoksa, sonuçta hiçbir şeyin gerçekten amaçlı olmadığı anlamına gelir. Tüm bahisler kapalı çünkü ağ sizi yenilerse her şey yolunda ve nasıl yapacağımı bilmiyorum ”diye ekledi.

The Last Of Us Part 2'den uyarlamak için bırakılan hikayenin “çok” olduğunu ve “muhtemelen anlatması [bir] sezondan fazla süreceğini [ancak] hırsımızın var olan hikayeyi anlatmak olduğunu söylemeye devam etti. elimizden geldiğince farklı bir ortamda.”

Druckmann şunları ekledi: "Evet, hatırlıyorum, erken saatlerde Craig ve HBO'YA ‘Bu sezonun kaç bölüm olması gerektiğini’ sordum ve cevap, ‘Hikayenin gerektirdiği kadar ve daha fazlası değil. Ve aynı şekilde, gelecek sezonlar için yaklaşımımız da bu olacaktır, ‘Tamam, bu sona ulaşmak için gerektiği kadar mevsim olacak ve artık olmayacak’.”

The Last Of Us 2. sezonunda kim geri dönecek?
Yıldızların geri dönmesini beklemekten başka resmi bir şey yok

Ne Pedro Pascal ne de Bella Ramsey geri dönüp dönmeyeceklerini onaylamadılar, ancak karakterleri Joe ve Ellie The Last Of Us ikinci Bölümde yer alıyor. Ve “büyük zaman sıçramasına” rağmen, Mazin tekrarları dışladı. “Biraz ilginç esneklik var. Makyajın yapabileceği harika şeyler, ”dedi Collider'a. “Biz bu şeylere çok fazla sarılmıyoruz. İnsanlar hikaye tarafından özümsendiği sürece, orada biraz esneklik olduğunu düşünüyorum.”

Peki ya The Last Of Us Üçüncü Bölüm video oyunundan çıkarılacak bir oyun varsa?
"Buna güvenme"

Serinin yenilenen girişine rağmen, Naughty Dog, The Last Of Us Part Two'ya asla devam edemeyeceklerini doğruladı.

"The Last Of Us Part 3'ü ve bunun bir şey olup olmayacağını merak eden bir grup insan olduğunu biliyorum. Söyleyebileceğim tek şey, Naughty Dog'da yayıncımız Sony'nin tutkularımızı takip etmemiz için her adımda bizi desteklediği için çok ama çok ayrıcalıklıyız, ”dedi Druckmann Buzzfeed'e.

Bunun şu anlama geldiğini açıklamaya devam etti: "Bir şey başarılı olduğu için insanlar tüm bu baskının olduğunu düşünüyor ve bir devam filmi yapmamız gerekiyor. Durum böyle değil.

"Devam etmek isteyip istemediğimiz bize bağlı. Aşkla ilgili bu evrensel mesajı ve ifadeyi içeren zorlayıcı bir hikaye bulabilirsek – tıpkı birinci ve ikinci oyunun yaptığı gibi - o hikayeyi anlatacağız. Bir şey bulamazsak, Bölüm 2 ile çok güçlü bir sonumuz var ve bu son olacak.”

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2023, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER