Venezia’da 1 Haziran’da bütün mağazalar açılıyor

Venezia Mega Outlet, 11 Mayıs'ta bütün sağlık durumu tedbirleriyle ve yeni kurallarla birlikte faaliyete geçerek normalleşme sürecini başlatan ilk AVM'lerden biri oldu.

Venezia’da 1 Haziran’da bütün mağazalar açılıyor

“Açık AVM ve sokak konseptimiz nedeniyle tercih ediliyoruz”
Kontrollü, tehlikesiz ve hijyenik alışveriş için zorunlu tüm tedbir ve uygulamaları hayata geçirdiklerini vurgulayan Venezia Mega Outlet Yönetim DirektörüOğuz Isıgöllü, ”Hijyen ve sıhhat kurallarının sadece pandemi döneminde yok, tekrar tekrar sıkı bir şekilde uygulanmaya devam edeceği bir dönem bekliyor bizi. Müşterilerin AVM'lerde daha dinç ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilmesi, işletmelerin de sürdürülebilir olması için sosyal mesafe ve hijyen kurallarının uygulandığı kontrollü bir sosyal yaşam kültürüne geçiyoruz. AVM olarak yeni dönem sloganımızı “Hijyenik Alışverişin Merkezi” olarak belirledik. Aldığımız sıkı önlemlerin yanı sıra alışveriş merkezimizin açık, sokak konseptli olması ve doğal temiz havası, ziyaretçilerimiz kadar tercih edilmemizi sağlıyor” dedi.

“Ekonomide çarkların dönmesi için elimizi taşın altına koyuyo-ruz”
Sosyal hayat ve ekonominin canlanmasında AVM'lerinönemli bir rolü olduğuna uyarı çeken Isıgöllü; “Sektörde Covid-19 mücadelesiyle ilgili tüm tedbirleri eksiksiz alarak faaliyete geçen ve normalleşme sürecini başlatan AVM'lerden biriyiz. 1 Haziran itibarıyla bütün mağazalarımız hizmete girecek. Gerekli tüm önlemleri hayata geçirerek ekonomi çarklarının dönmeye başlaması için elimizi taşın altına koyduk. Ziyaretçilerimiz, kontrollü, tehlikesiz ve hijyenik alışverişin ve sosyalleşme imkanlarının tadını, pak hava konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER