2024 Super Bowl’dan Sonra İzlenecek En İyi 5 Netflix Dizisi

2024 Super Bowl ile birlikte dikkatler bazı yapımlara çevrildi. İşte 2024 Super Bowl sonrasında izlenebilecek en iyi 5 Netflix dizisi.

2024 Super Bowl’dan Sonra İzlenecek En İyi 5 Netflix Dizisi

2024 Super Bowl ile birlikte dikkatler bazı yapımlara çevrildi. İşte 2024 Super Bowl sonrasında izlenebilecek en iyi 5 Netflix dizisi.

Tüm dünyada yankı uyandıran 2024 Super Bowl sona erdi. 2024 Super Bowl ile birlikte kültür sanattan spora kadar her alanda yenilikler dikkat çekti. Zira reklam için dünyanın en gözde platformlarından birisi olarak görülen 2024 Super Bowl, pek çok film ve dizinin tanıtımına da ev sahipliği yaptı.

İşte 2024 Super Bowl’u Takip Edenlere Özel En İyi 5 Netflix Dizisi

The Fall of the House of Usher (2023)

The Fall of the House of Usher, hikayesiyle insanları derinden etkileyen bir yapım. Edga Allan Poe’nun kısa hikayesiyle ortaya çıkan bu dizide, ilaç sektöründeki söz sahibi bir isim Roderick Usher ve Madeline Usher hayatı anlatılıyor.  Yaşanan olayların arkasındaki perde aralandıkça gizemli cinayetlerin arkasındaki tek isim dikkat çekiyor.

Loudermilk (2017-2020)

Loudermilk  son dönemlerin gözde dizilerinden birisi. Netflix’de izlenecekler listesine eklenmesi gereken Loudermilk, Sex and the City’den Ron Livingston ile dikkat çekiyor. dizide alkolik bir isim olan Sam Loudermilk bu durumdan kurtulmak için destek grubuyla birlikte terapi alıyor. Dikkat çeken yapısı ile insanlar tarafından kısa sürede sevilen Loudermilk’in hayatı çok farklı bir alana sürülüyor.

Berlin (2023)

Berlin, efsane dizideki Berlin karakterine odaklanıyor. Berlin karakterinin geçmişine ışık tutan dizi, Andrés de Fonollosa’ya (Pedro Alonso) odaklanıyor. Kella (Michelle Jenner), Damián (Tristán Ulloa), Cameron (Begoña Vargas), Roi (Julio Peña Fernández) ve Bruce (Joel Sánchez) gibi isimlerin rol aldığı dizide Berlin yine hırsızlık konusundaki becerilerini konuşturuyor.

Bodies (2022)

1890, 1941, 2023 ve 2053 yıllarında farklı dedektifler aynı cesedi buluyor. Peki bu nasıl oluyor? Büyük komplo teorileri, gizemler ve cinayetler ışığında devam eden hikayesiyle dikkat çeken Bodies, son bölüme kadar çözülmeyen gizemiyle de izleyenleri ekrana bağlıyor.

Blue Eye Samurai (2023)

Listenin son sırasında ise Blue Eye Samurai yer alıyor. Animasyon sevenlerin mutlaka izlemesi gereken dizilerden birisi olan Blue Eye Samurai, Logan ve Blade Runner 2049 gibi yapımların senaristi Michael Green imzası taşıyor. Dizide mavi gözlü samuray Mizu’ya odaklanılıyor ve bu samurayın hayatı anlatılıyor.

Super Bowl sonrasında en iyi gidecek 5 dizi ile aksiyonu, korkuyu, gerilimi yaşayabilirsiniz. Sizin tercihleriniz neler?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER