The Walking Dead Oyuncuları Yeni Dizide mi Buluşuyor?

Dünya dizi tarihinin en popüler dizilerinden The Walking Dead’in oyuncuları yeni bir projede bir araya gelebilir. İşte o iddialar.

The Walking Dead Oyuncuları Yeni Dizide mi Buluşuyor?

Dünya dizi tarihinin en popüler ve uzun soluklu dizilerinden The Walking Dead’in oyuncuları yeni bir projede bir araya gelebilir. İşte dizi sevenleri heyecanlandıran o iddialar.

The Walking Dead oyuncuları ile ikonik hale geldi. Pek çok oyuna ve hikayeye esin kaynağı olan dizinin oyuncularının yeni bir dizi projesinde bir araya geleceği konuşuluyor. Yer alacağı öne sürülen oyuncular ise Rick Grimes, Michonne, Daryl, Maggie. The Walking Dead dizisinin en çok sevilen karakterleri olan bu 3 isim, yeni dizi projesinde şimdiden beklentileri arttırabilecek potansiyelde.

The Walking Dead Oyuncuları Yeni Dizide mi Buluşuyor?

The Walking Dead: The Ones Who Live

İddialara göre yeni dizinin adı The Walking Dead: The Ones Who Live olacak. 9. sezonda diziye veda eden Rick Grimes, yeni dizide yer alacak. yeni dizi konusu ise Rick Grimes ve Michonne’un yeni maceraları olacak. 25 Şubat itibariyle ilk bölümünün yayınlanması beklenen dizi için gözler resmi açıklamaya çevrilmiş durumda.

İddialarda dikkat çeken detaylardan birisi de dizi yapımcılarının planları. Öyle ki Avengers’ta görmeye alışkın olduğumuz gibi her bir karakter özel hikayeleriyle ekranlara taşınabilir. Bu konuda her ne kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa da son dizi projesiyle ilgili farklı ve güvenilir kaynaklarda yer alan gelişmelere tek resmi açıklama Scott M. Gimple’tan geldi. Ünlü isim açıklamalarında bu iddiaları söylemiş olsa da henüz kesinlik kazanan bir detay yok.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER