Annesini kaybeden Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş’ın ailesine ricada bulundu

Ünlü modacı Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz, dün hayata gözlerini yumdu.

Annesini kaybeden Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş’ın ailesine ricada bulundu

Ünlü modacı Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz, dün hayata gözlerini yumdu. Bülent Ersoy, hem annesinin ayrıca de yakın arkadaşı Yerlitaş'ın cenazesine katılabilmek için özel bir istekte bulundu.

Ömercan ALTAY – SÖZCÜ

Uzun süredir beyin kanseriyle mücadele veren Nur Yerlitaş, dün yaşama veda etti. Aynı gün, Yerlitaş ile yakın dost olan Bülent Ersoy’un annesi Necla Bayan da hayatını kaybetti. Diva Bülent Ersoy, iki cenazeye de katılabilmek için dün akşam saatlerinde Yerlitaş’ın ailesinden özel bir istekte bulundu.

CENAZE NAMAZLARI AYNI CAMİİDE KILINACAK

Modacı Nur Yerlitaş’ın cenazesi Kamu Camii’nden kılınacak ikindi namazıyla Kamu Mezarlığı’na defnedilecekti. Ama Bülent Ersoy, Yerlitaş’ın cenaze namazının da Zincirlikuyu Camii’nde kılınmasını istedi. Ersoy’un ricası aile tarafından kabul edildi.

EVRAK EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI ERTELENDİ

Bülent Ersoy’un isteği aile göre kabul edildi. Böylece Ersoy, dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden annesi Necla Hanım ve yakın dostu Nur Yerlitaş’ın cenaze namazında bulunabilecek. Merhum Yerlitaş’ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namazın ardından Millet Mezarlığına defnedilecek, Diva Bülent Ersoy’un annesinin naaşının bugün defnedilmesi bekleniyordu, lakin mezarlıklar müdürlüğünde yaşanan belge eksikliğinden dolayı defin işlemi 29 Nisan Çarşamba gününe ertelendi.

İLGİLİ HABERBülent Ersoy'un annesi hayatını kaybetti!
İLGİLİ HABERSon dakika! Nur Yerlitaş hayatını kaybetti
Son güncelleme: 14:14 - 28.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER