Çok Eskiden Çukurova bu akşam yayınlanacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne süre başlıyor?

Çok Eskiden Çukurova dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Çok Eskiden Çukurova bu akşam yayınlanacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne süre başlıyor?

Çok Eskiden Çukurova dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son olarak 9 Nisan'da 63. birim ile ekranlara gelen Çok Eskiden Çukurova'nın yeni birim tarihi için az önce bir yorumlama yapılmadı. Pandemi sebebiyle dizi çekimlerinin ağustos ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

Her hafta perşembe akşamı yayınlanan ve beğeniyle peşine düşüp takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi son olarak 9 Nisan’da 63. bölüm ile izleyici karşısına çıkştı. Corona virüsü önlemleri gereği çekimleri ertelenen Çok Eskiden Çukurova dizisi bu hafta da yayın akışında yer almadı. Dizinin yeni sezonu için çekimlerin Ağustos ayında başlayacağı varsayım ediliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM VAR MI? YENİ BÖLÜM NE SÜRE?

Çok Eskiden Çukurova dizisi bu haftaki yayın akışında da yer almadı. Dizinin yayın saatinde Chappie isimli tanıdık olmayan sinema yer alıyor. Pandemi dolayısıyla çekimleri ertelenen Çok Eskiden Çukurova’nın yeni sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BIRIM İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Züleyha'nın sonsuz çilesi!

HÜNKAR BÜTÜN ADANA'YI ARKASINA ALIP NEYE ENGEL OLACAK?

Fekeli, Demir'in yapacağı yeni iş anlaşmasını önlemek ister. Oysa muhakkak Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yeniden kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar'ı da harekete geçirir. Hünkar, bütün Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir halkı kulübündeki çok manâlı bir toplantıyı alıkoymak için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, neredeyse Çukurova'nın geleceğine yürürler. Fekeli de, kuytu bir gurur ile Hünkar'ı izlemektedir.

ÜZÜM KIZIN OKUL AŞKI

Onca keşmekeş aralarında Saniye ve Gaffur, Üzüm'ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini hem onlara hem de anneannesi Hünkar'a anlatır. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm'e, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.

KONAKTA HEYECANLA BEKLENEN MİSAFİR!

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir'i hatalı bulmaktadırlar. Bütün olan biten arasında herkesin öncelikle benzer fikirle ve umutla beklediği bir davetli gelecektir.

BEHİCE AMACINA ULAŞACAK MI?

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha'nın odasına giren Behice, elinde şırınga, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görür görmez ne yapacak?

YILMAZ GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR MU?

Dizinin 63. Bölümünün en kritik anı ise Yılmaz'a Adnan'ın babası olduğunu söyleyen ve Müjgan'ın okuduğu mektubun ortaya çıkmasıdır. Yılmaz'ın hayatı yine bir mektupla mı değişecektir? Yılmaz aslında iki erkek evladı olduğunu sonunda öğrenebilecek mi?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER