Coşkun Sabahleyin’dan bir fiziki izah etme daha: “Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?”

Corona virüsü salgını başlarken ekonomik olarak kuvvet günler geçireceğini söyleyen, gerisinde da bedensel durumunun yerinde olduğunu açıklayan şarkıcı Coşkun Sabah, "Benim parayla bir derdim değil, fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?" dedi.

Coşkun Sabahleyin’dan bir fiziki izah etme daha: “Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?”

Corona virüsü salgını başlarken ekonomik olarak kuvvet günler geçireceğini söyleyen, gerisinde da bedensel durumunun yerinde olduğunu açıklayan şarkıcı Coşkun Sabah, "Benim parayla bir derdim değil, fakirliği bana öğretiyorsunuz?" dedi.

Coşkun Sabahleyin, geçtiğimiz günlerde tekrar maddiyat ile ilgili bir yorumlama yapmış ve “Beni fakat parası olanlar anlar” demişti. Bu sözleri tepki çeken Coşkun Sabahtan, 2. Sayfa programına davetli oldu ve yeni açıklamalarda bulundu:

‘BAŞIMIZA BELA ALDIK’

“Benim pek bir söylemim yok. Bir ay önce bağlandık, başımıza bela aldık. Hesaplı olacağız idare edeceğiz. Söylediklerimin yerini değiştirdiler. Gayet samimi bir itirafta bulundum. ‘Üç dört aydan sonradan sıkıntılar başlar. Hazıra dağ dayanmaz’ dedim. Benim söylemim bu.

Memlekette bu kadar en az ücretle geçinenler varken sen nasıl böyle konuşursun dediler. Ne alakası var? Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? ‘Parayla işi olmayan beni anlamaz’ diyorum. ‘Parası olmayan beni anlamaz’ diye yazmışlar. Benim maddiyatla alakalı sorunum yok.”

İLGİLİ HABERCoşkun Sabahtan kazancı ile sosyal medyanın gündeminde
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER