Demet Akalın’ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt

Demet Akalın, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, canlı yayında su içenlerin oruç tutanlara saygı göstermesi gerektiğini açıklama etti.

Demet Akalın’ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt

Demet Akalın, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, canlı yayında su içenlerin oruç tutanlara saygı göstermesi gerektiğini açıklama etti. Bir sosyal ağ kullanıcısının Akalın'a verdiği yanıt Twitter'ı salladı.

sosyal ağ sayfasından sıklıkla özel hayatını takipçileri ile paylaşan Demet Akalın, canlı yayında su içenlerle ilgili bir tweet attı ve “Şu naklen yayın yapanlar bir su içmeseniz. Orucuz ya hani! Ramazan ya tutmasan da saygı” dedi.

Bir sosyal ağ kullanıcısı ise Akalın’ı önceki hafta sosyal mesafe kuralına uymadığını, takipçilerine kötü örnek olduğunu hatırlattı.


DUYARLIYMIŞ GİBİ YAPMA KOMİK OLUYORSUN!

Demet Akalın’ın tweet’inin altına yanıt yazan bir sosyal medya kullanıcısı binlerce sayıda alkış topladı. O tweet şöyleydi: ”Senin oruç tutman kimseye yükümlülük yüklemez. Su da içer yemek de yer. İnsanlar açlıktan intihar ederken sen çocuğuna minibüs satın alan insansın. Duyarlıymış gibi yapma komik oluyorsun.”

”KONUYU MİNİBÜSE GETİRMEN SENİN KOMİKLİĞİN”

Demet Akalın, bu tweet’e cevap verdi: “Sen iyi okumamışın! İçebilir ama ben başkasının canlı yayındayken konuk oluyorsa içilmez bu görgü kuralı yok yan ki inanç… Konuyu minibüse getirmen senin komikliğin!”

“İNSANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEZKEN EVİNE KEBAPÇIYI ÇAĞIRIP REKLAM YAPTIN”

Müşterek ağız kavgası devam ederken aynı sosyal ağ kullanıcısı bu kez Akalın’a şu cevabı verdi: ”Peki halk müziği karantinadan çıkamazken, eve ekmek götüremezken senin kebapçıyı eve çağırmanı ve bunun reklamını yapmanı ne yapacağız? Hani saygı!”

İLGİLİ HABERDemet Akalın ve eşi sosyal yalıtım kurallarına uymadı
Son güncelleme: 12:38 - 30.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER