En Büyük Şaban filminin konusu ne? En Büyük Şaban oyuncuları kimler?

Başrollerinde Kemal Sunal ve Nilgün Bubikoğlu’nun oynadığı En Büyük Şaban, yıllar geçse de eskimeyen ve izleyicileri güldürmeyi başaran bir filmdir.

En Büyük Şaban filminin konusu ne? En Büyük Şaban oyuncuları kimler?

Başrollerinde Kemal Sunal ve Nilgün Bubikoğlu’nun oynadığı En Büyük Şaban, yıllar geçse de eskimeyen ve izleyicileri güldürmeyi başaran bir filmdir. Film hakkında merak edilen detayları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Şaban, parklar’da çiçek satarak geçimini sağlayan kör çiçekçi bir kıza aşık olur ve onu kurtarmak nedeniyle uğraşır. Başrolde sanatçı oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı En Büyük Şaban konusu ve oyuncu kadrosunu araştırıyor.

EN BÜYÜK ŞABAN KONUSU

Kayseri'de köyün'de tarlasını satarak İstanbul’a köşeyi dönmek için gelen şaban amcası'nın oğlu'nu araması amacıyla başlar. Otobüsten dışarı adımını atmasıyla tokadı yemesi bir olur. Kurnaz bir adam Boğaziçi Köprüsünü satarak onu dolandırır. Sonra Şaban o kişiyi aramaya koyulurken onu asmakta olan bi birey görür ve ona yardım eder. O vakitten daha sonra çok sıkı arkadaş olurlar; lakin kurtardığı kişide bir can sıkıntısı vardır. İçkici olan bu kişi ayılınca hiçbir şeyi anımsamamaktadır ve de Şaban’la da her zaman ayyaş olduğu zamanda dost olur. Kendine gelince hiç bir şey anımsamaz. Şaban, o sırada parklar'da çiçek satarak geçimini karşılayan âmâ çiçekçi bir kıza aşık olur ve onu kurtarmak nedeniyle uğraşır.

EN BÜYÜK ŞABAN OYUNCULAR

Kemal Sunal : Şaban
Nilgün Bubikoğlu: Hülya
Kamran Usluer: Faik Bey
Reha Yurdakul: Uşak Kamil
Hikmet Karagöz: Hikmet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER