Fatma Girik’in köpeği Nazlı’ya otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Ablası Münevver Girik ve üç köpeği ile yaşamış sinema sanatçısı Fatma Girik’in Nazlı isimli köpeğine evinin bulunduğu sokakta araba çarptı.

Fatma Girik’in köpeği Nazlı’ya otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Ablası Münevver Girik ve üç köpeği ile yaşamış sinema sanatçısı Fatma Girik’in Nazlı isimli köpeğine evinin bulunduğu sokakta araba çarptı. Girik, 2015 yılında vefat eden eşi Memduh Ün'ün yadigarı olan Nazlı'nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi...

Türk sinemasının duayen ismi Fatma Girik’in köpeği Nazlı’ya araba çarptı. Evinin bulunduğu sokakta, bakıcısı ile yürüyüş yaparken bir otomobilin çarpması sonucu yol kenarına savrulan Golden Retriwer cinsi köpek, derhal veterinere götürüldü ve ilk müdahale yapıldı. Ne var ama üç gün süren tedavi sonucunda Nazlı hayatını kaybetti. Eşkıya, Lülü ve Nazlı isimli köpekleri ile birlikte evinde yaşamış ve geçirdiği iki işlem sonrasında kalça protezi nedeniyle yürümekte zorluk çeken Fatma Girik 13 yaşındaki köpeğinin ölümünden büyük endişe duyduğunu söyledi.

“NAZLI BANA MEMDUH’UMUN YADİGARIYDI’

Fatma Girik Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Nazlı köpeğim bana 56 yıllık hayat arkadaşımın Memduh’umun yadigarıydı. Memduh bey yavruyken evimize getirmişti. Takriben 7 yıl daima birlikte yaşadık. O nedenle Nazlı'nın benim hayatımda büyük yeri vardı. Gerçi yaşlanmış yürümekte zorluk çekiyordu ama yine de onun sesini dinlemek onunla edinmek bana zorlama veriyordu” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER