Feyyaz Yiğit Bilmek kimdir? Feyyaz Yiğit Anlayışlı Olmak nereli ve kaç yaşında?

Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak, 1988 doğumludur.

Feyyaz Yiğit Bilmek kimdir? Feyyaz Yiğit Anlayışlı Olmak nereli ve kaç yaşında?

Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak, 1988 doğumludur. Okan Bayülgen'in programında yer alan skeçlerle adını duyuran Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Feyyaz Yiğit Anlayışlı Olmak nereli ve kaç yaşında?

Son olarak Canice Süsü adlı sinema filminde Kabahat Uzmanı Dizdar Koşu karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit Çakmak hakkında çakmak istediğiniz bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz. Feyyaz Yiğit Anlamak kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, oynadığı diziler ve filmler…

FEYYAZ YİĞİT ANLAMAK KİMDİR?

Türk oyuncu, yazar, çizer ve müzisyen Feyyaz Yiğit Anlamak, 1 Temmuz 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde tamamlamıştır.

Okan Bayülgen’in programında yer alan skeçlerle adını duyuran Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak, üniversite eğitiminden sonra reklam ajanslarında çalışmaya başladı. Reklam ajanslarında çalıştığı dönemlerde Okan Bayülgen ile tanışma fırsatı buldu. Okan Bayülgen’in sunduğu ve moderatörlüğünü yaptığı Disko Kralı adlı programın içeriklerini yapan ekibe dahil olan Bilmek, ilerleyen zamanlarda programın müzik grubunda gitar çalmaya başladı.

Disko Kralı’nda espri gücü ve performansıyla öne meydana çıkan Feyyaz Yiğit Bilmek, çeşitli dergilerde yazarlık yaptı; toplamda 3 kitap yazdı ve senaristliğe başladı.

2018 Ocak'ta vizyona giren Ölümlü Dünya filminde ayrıca oyuncu ayrıca de program metni ekibine yardım olan Feyyaz Yiğit Kavramak son olarak Cinayet Süsü adlı sinema filminde Kabahat Uzmanı Dizdar Koşu karakterine hayat vermiştir.

Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak, Okan Bayülgen’in programında yer alan skeçlerle adını duyurmayı başardı

Feyyaz Yiğit Iyi Anlamak'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Ölümlü Dünya (Özgürlük) (Sinema Filmi)
2019 – Ceza Süsü (Dizdar) (Sinema Filmi

Kitapları:

Olduğu Değin (2012)
Aptal (2013)
8-9 Senedir Kendimi İyi Hissetmiyorum (2015)

Son güncelleme: 10:12 - 16.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER