Gel Dese Aşk bugün yayınlanacak mı? Gel Dese Aşk 5. yeni bölümü ne vakit?

Gel Dese Aşk dizisinin 4.

Gel Dese Aşk bugün yayınlanacak mı? Gel Dese Aşk 5. yeni bölümü ne vakit?

Gel Dese Aşk dizisinin 4. son bölümü ardından yeni bölüm tarihi merakla bekleniyor. Ekranların yeni dizilerinden olan Gel Dese Aşk, corona virüsü salgını sebebiyle çekimlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Peki Gel Dese Aşk 5. yeni birim ne süre? Gel Dese Aşk bugün yayınlanacak mı?

Her hafta pazar akşamı yayınlanan ve sadece dört bölüm ile ekranlara gelen Gel Dese Aşk, corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara vermişti. İlk bölümlerden itibaren dikkat çeken Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölüm tarihi hemen şimdi muhakkak olmadı.

GEL DESE AŞK BUGÜN VAR MI, 5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisi, bu akşamki yayın akışında yok. Dizinin yayınlama saatinde ‘Nihat Hatipoğlu ile iftar’ programı yer alıyor. Gel Dese Aşk dizisinin corona virüsünde normalleşmenin de başlamasıyla önümüzdeki haftalarda çekimlerine kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

GEL DESE AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI

GEL DESE AŞK 4. SON BIRIM İZLE

GEL DESE AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasemin Murat'ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasaklanmış aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Cümbür Cemaat şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En fazla da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır.

Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon gitgide artarak yükselir. Murat, Yasemin'le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin'in paranoyasıdır. O söyleyene dek kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat'ı arar. Murat'ın aramaları cevapsız bırakması, onu değil sayması Bahar'ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Her Yerde Düdenli ailesinin evine girmek, Murat'a yakın elde etmek için planını işletir. Kimse Bahar'ın oyunundan haberdar değildir. Fakat çok yakında tümü bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER