Gizli Dosya konusu ne? Gizli Dosya filminin oyuncuları kimler?

Dar Dosya filmini James Vaderbilt yönetti.

Gizli Dosya konusu ne? Gizli Dosya filminin oyuncuları kimler?
Dar Dosya filmini James Vaderbilt yönetti. Dram, biyografik türünde olan Sıcacık Dosya filminin konusu ve oyuncularına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Rahat Dosya filmi sinemaseverler kadar araştırılıyor. Başrollerinde bir fazla meşhur ismin bulunduğu filmin konusu ve oyuncuları vatandaşlar kadar merak ediliyor. Peki Bakımlı Dosya filmi konusu nedir? Bakımlı Dosya oyuncuları kimlerdir?

GİZLİ DOSYA FİLMİ OYUNCULAR

Cate Blanchett
Rolü : Mary Mapes

Robert Redford
Rolü : Dan Rather

Dennis Quaid
Rolü : Col. Roger Charles

Topher Grace
Rolü : Mike Smith

Elisabeth Moss
Rolü : Lucy Scott

Stacy Keach
Rolü : Lt. Colonel Bill Burkett

Bruce Greenwood
Rolü : Andrew Heyward

Dermot Mulroney
Rolü : Lawrence Lanpher

GİZLİ DOSYA FİLMİ KONUSU

2004 yılı ABD başkanlık seçimleri yaklaşmaktadır. Daha önce Ebu Garib Hapishanesi'ndeki işkence skandalını ortaya çıkararak büyük sükse yapmış CBS haber bölümü yapımcısı Mary Mapes (Cate Blanchett) seçim öncesinde yine manâlı bir haber yapmak istemektedir. Emekli bir asker kadar kendilerine ulaştırılan belgeler çok önemli bir bahis barındırmaktadır: İddiaya tarafından kongre üyesi George Bush'un oğlu George W. Bush'un 1968'de Vietnam'da savaşa gitmemesi için yüksek makamlardaki yetkililer usulsüzlük yapmıştır. Bu haber Amerika'da gündemi daha alçak üstteki eder. Ancak haberde kullanılan belgelerin sahte olduğu iddiaları keza Mapes'i, keza de deneyimli haber spikeri Dan Rather'ı (Robert Redford) fazla mağdur durumda bırakacaktır.

YORUM EKLE