Gülben Ergen ‘Babalar Günü’ mesajı hatalı anlaşılmasın diye…

Karantina günlerini çocukları ve annesi ile geçiren Gülben Ergen, geçen gün kutlanan Babalar Günü'yle ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen ‘Babalar Günü’ mesajı hatalı anlaşılmasın diye…

Karantina günlerini çocukları ve annesi ile geçiren Gülben Ergen, geçen gün kutlanan Babalar Günü'yle ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Ergen bu özel güne ait mesajında eski eşi Mustafa Erdoğan'a dair yanlış anlaşılmaların önlemek adına yeni bir paylaşımda bulundu.

Üç çocuğu ve annesi ile görüldüğü bir kareyi Babalar Günü’nde sosyal medya hesabından paylaşan Ergen, bu karenin altına: “Üç baba adayı büyütüaçıklama 13 yıldır. Şiddet ve ağır bir sorumlulukla… Canımızın yandığı yerlerden can yakmasınlar diye, değer bilip, yüksek sesle, gerçekten sevsinler diye… Tüm yükü anneye atıp, babalık makamına çöreklenmesinler diye. Başta annemin ve oğullarımın babasının ‘babalar günü’nü kutlarım. Evladının ardından dağ gibi duran, şartsız ve ebedi sevebilen, erkekliğin egosundan, adamlığın erdemlerine erişebilen tüm babaların günü kutlu olsun” notunu düştü.

ESKİ EŞİNİ UNUTMADI

Gülben Ergen bu paylaşımı yaptıktan bir zaman sonra laflarının eski eşi Mustafa Erdoğan’a söylenmiş gibi algılanmaması namına bir paylaşımda bulundu ve şunları yazdı: “Arkadaş var düşman fazla… Bir önceki paylaşımım, sütte kir arananların yüzünü güldürmesin Mustafa Erdoğan günün kutlu olsun. Sağol, varol, her zaman oğullarınla ol”

Gülben Ergen her ne kadar kısa bir süre sonradan bu tarz bir paylaşımda bulunarak eski eşine sevgilerini belirtse ve düşman göndermesi yapsa da bir takım takipçileri Ergen’in bu hareketini ‘çark etme’ olarak yorumladı.

Son güncelleme: 11:26 - 23.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER