Güvercin bugün var mı? Güvercin yeni bölüm ne zaman?

Her hafta pazar akşamı ekranlara gelen Güvercin dizisinin yeni bölümü ilgiyle bekleniyor.

Güvercin bugün var mı? Güvercin yeni bölüm ne zaman?
Her hafta pazar akşamı ekranlara gelen Güvercin dizisinin yeni bölümü ilgiyle bekleniyor. Güvercin dizisi son olarak 13. birim ile izleyici karşısına çıkmıştı. Corona virüsü sebebiyle çekimlerine ara bahşedilen dizinin yeni birim tarihi ise az önce emin olmadı. Peki Güvercin bugün var mı?

Star Tv ekranlarında her pazar yayınlanan Güvercin dizisinin bu akşamki yayınlama akışında yer almadığı görüldü. Sevilen dizi Güvercin'in yeni bölümü bu akşamki yayınlama akışında da yer almadı. Güvercin’in yayınlama akışında olmaması izleyicileri meraklandırdı. Peki Güvercin bu akşam niçin yok? Yeni bölümü ne süre?

GÜVERCİN NIÇIN YOK, YENİ BIRIM NE ZAMAN?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Güvercin’in, corona virüsü sebebiyle çekimlerine ara verilmişti. Bu akşam da yayınlama akışında yer almayan Güvercin’in yeni birim tarihi hakkında da henüz bir tanımlama yapılmadı.

GÜVERCİN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

14. Bölüm: Kenan’ın zorlama kararı!

Annesi İsmihan’ı yeni toprağa veren Kenan, acilen de kardeşi Ökkeş’i kaybetmesi gerçeğiyle karşı karşıyadır. Ökkeş’in durumu, dağılma aşamasına gelmiş Cibranoğulları’nın bir araya gelmesini sağlasa da, bu birlik fazla da uzun sürmeyecektir. Nimet’in açtığı yeni belalar yüzünden aileyi derhal daha baskı ve acı günler beklemektedir. Kenan Zülüf’ün bütün yalvarmalarına karşın, bir Cibranoğlu olarak Ökkeş’i bıçaklayıp kaçan Murat’ın peşine düşmeye kararlıdır. Bugüne dek hep ihtiyatlı olmayı seçen Kenan, yaşadığı acıyla büyük bir ikilem içinde kalacaktır. Antep’te kalmayı seçen İpek’in de Kenan konusunda umutları tükenmek üzeredir. Kenan’dan bütün malı mülkü üstüne aldığını ve geleceğini en ince ayrıntısına kadar garantilediğini düşünen Kevsa, öğrendiği hakiki aleyhinde hiç beklenmedik bir teklife evet diyecek; bu da yeni olayların başlangıcı olacaktır. Ailesine sahip çıkmak için onların başında olması gerektiğinin farkına varan Kenan, şiddet bir karar saptamak durumundadır.

13. Bölüm: Her şeye karşın bağlı yandan!

Kenan bundan böyle Kevsa’nın yaptığı zalimliklere dayanamayıp, Zülüf’ün yanında olmayı seçmiştir. Zülüf ve Kenan, iki aile aralarında tekrar başlayan kan davasına rağmen yine tabi yanadır. Nefise ve Celil’in verdiği yeni ifadelerle Zeliha’nın kısa zamanda cezaevinden çıkacağını bekleyen Zülüf ve ailesi Zeliha’dan fena bir haber alır. Zeliha yaşadığı travmanın etkisiyle, hayatına son verme noktasına gelmiştir.

Kenan annesinin hayatından üzüntü eden Zülüf için, bütün olanakları seferber ederek Zeliha’dan haber almaya ve onu kurtarmaya kararlıdır. Tüm taşlar yer değiştirmek üzeredir. Kenan’ın zekası ve öngörüsü doğru gözaltına alınan Kevsa, cinayete azmettirmek suçuyla cezaevine girmek gerçeğiyle aleyhinde karşıya kalacaktır.

Ökkeş’in gönlü annesinin cezaevine girmesine razı olmasa da, gördüğü yeni gerçekler karşısında Kevsa’nın yaptıkları konusunda dili tutulur. Kevsa’nın yokluğunu fırsat bilen Nimet, konakta olan yerini sağlamlaştırma hamlelerine devam eder. Ökkeş’i, kendisini çok sevdiğini düşündüğü Nimet’le ilgili engebeli sınavlar ve günler beklemektedir. Enerjik olmak için Gaffur’un yanında olmayı seçen Müslüm yüzünden Bedir ve Gaffur’un karşı karşıya gelmesi lahza meslesidir.

Gaffur Bedir’in ailesine yaptıklarına rağmen gönlünden çıkaramadığı Kevsa’yı kurtarmak için bir şey yapıp yapmama ikileminde kalacaktır. Kenan, Zülüf’ün annesi ve ailesi için son gücüyle savaşırken hiç beklemediği bir haberle içten sarsılır. Bu aldıkları haberle Zülüf ve Kenan’ı yeniden engebeli ve acılı günler beklemektedir.

YORUM EKLE