Hasret Bitti konusu ne? Hasret Bitti filmi oyuncuları kimler?

Hasret Bitti filminde Almanya'dan yurda dönüş yapan Bitti ailesinin başında geçen komedi dolayı olaylar anlatılıyor.

Hasret Bitti konusu ne? Hasret Bitti filmi oyuncuları kimler?

Hasret Bitti filminde Almanya'dan yurda dönüş yapan Bitti ailesinin başında geçen komedi dolayı olaylar anlatılıyor. Peki Hasret Bitti filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Damat korkusu nedeniyle Türkiye’ye geri dönen Bitti ailesinin burada bir lokanta başlamak isterken başında binbir türlü olay gelir. Yönetmenliğini Ayhan Özen’in yaptığı filmde Berna Keklikler, Ceyda Ateş, Ferdi Sancar rol alıyor.

HASRET BİTTİ KONUSU

Yıllardır Almanya’da gurbetçi olarak yaşayan Bitti ailesi, baba Halim Bitti’nin Alman güvey korkusu nedeniyle yaptığı baskılar sonucunda Türkiye’ye belirlenmiş dönüş yapar. Aileyi Fantastik Bitti’nin kardeşi, çocukların dayısı ve Halim’in kardeşi gibi sevdiği kayın biraderi Çetin Ceviz karşılar. İsminin aksine son derece saf, iyi niyetli, azıcık işgüzar ve eksik bir genç olan Çetin bugüne kadar herhangi bir armoni kuramamıştır. Hayattaki tek akrabaları olan ablası, eniştesi ve çocukların gelişine fazla sevinir. Bundan sonra hep beraber olacaklardır. Çetin oldum muhtemel minik bir restoran açmak isteyen eniştesi için daha O Almanya’da iken harika bir yer bulmuştur. Dahası sahipleri de insanlardır; Amerika’da yaşamış meslek adamı Mutlu Pektemiz ve onun güzel kız kardeşi Duru. Çetin ve Duru aralarında kısa sürede bir aşk başlar. Oysa Duru’nun ana kimliğini öğrenen Çetin büyük bir şok yaşayacaktır. Bu geçmişten gelen sırla herkesin hayatı değişecektir.

HASRET BİTTİ OYUNCULARI

Hasret Bitti filmi oyuncu kadrosunda Berna Keklikler, Ceyda Ateş, Ferdi Sancar, Frederic Heidorn, Funda Bostanlık, Haldun Boysan, Kemal Uçar, Mert Erdoğdu, Müge Esmeray, Serkan Öztürk, Yüksel Ünal yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER