Hazım Körmükçü: Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım

Hilal Özdemir’in, iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı Hazım Körmükçü, sessizliğini bozdu.

Hazım Körmükçü: Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım

Hilal Özdemir’in, iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı Hazım Körmükçü, sessizliğini bozdu. Körmükçü, "Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Bir arkadaşımdan şoförlük yerine getirmek için meslek istedim" dedi.

Türk Irk sanatçısı Hilal Özdemir, ‘2. Sayfa’ programına katılmıştı. Hesaplı olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Özdemir, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmıştı. Bu açıklamaların gerisinde ismi gündeme gelen Hazım Körmükçü, ‘Magazin Hattı’ programında, canlı yayında gözyaşı döken Hilal Özdemir'e yanıt verdi.

Körmükçü, “Türkiye'nin ve dünyanın gündemi muhakkak, bedensel ve maneviyat güç bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte biz de evdeydik. Sanat dünyası çok etkilendi. Aylardan beri oturuyoruz, hiçbir meslek yapmadan. Sonrasında neler olacağıyla ilgili net bir bilgi de yok. İşler açılacaktır ama bunun kısa bir işlem olacağını zannetmiyorum” dedi.

“14 yıllık ilişkimde de, 3 sene süren ilişkimde de alın teriyle kazandığım paramı eşlerimin eline teslim ettim” diyen Körmükçü, “İki yıldır çocuklarıma ayda 3 bin TL nafaka ödüyorum. Son dönemde çocuklarıma meslek yapamadığımı, şu an para kazanamadığımı lakin daima yanlarında olduğumu belirttim. Oysa çocuklarım şimdi annelerinin de etkisiyle benimle karşılaşmak istemiyor” açıklamasında bulundu.

Hazım Körmükçü sözlerine şöyle devam etti:

“Banka mı soydum, uyuşturucu kaçakçılığı mı yaptım? Yukarıda Allah var. Demiş oysa televizyonda ‘Nafakayı alırken bile burnumuzdan getirdi. Avukatlarla zor aldık.’ El insaf ya. İki kere geciktirdim. Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Kimse bilmez bunu. VIP servisi yapan bir arkadaşımdan şoförlük yapmak için meslek istedim.”

Hilal Özdemir, üç yıldır çocuklarını arayıp sormayan eski eşi Hazım Körmükçü ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

“Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama yiyecek içecek alarak girdim. Çocuklarımın babası apaçık değil hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Niçin aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok.”

Özdemir, “Sekiz sene gibi çok uzun bir süre farkındalığı ve idraki yok eden bir fikir karantinasına girmişler az daha. Ne babaanneleri, ne de halaları aradı çocuklarımı. Çocuklarım babalarını görmek istemiyor artık. Bu bile sahiden çok acı” demişti.

Son güncelleme: 15:12 - 06.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER