Priyanka Chopra: Eşimin hastalığı nedeniyle hızlıca karantinaya girdik

Ünlü oyuncu Priyanka Chopra, Vogue dergisine misafir oldu.

Priyanka Chopra: Eşimin hastalığı nedeniyle hızlıca karantinaya girdik

Ünlü oyuncu Priyanka Chopra, Vogue dergisine misafir oldu. Corona virüsü salgınını başlangıçta Ocak ayında bir ekonomi forumunda öğrenen Chopra, eşinin hastalığı nedeniyle, kendilerini kısa zamanda karantinaya aldıklarını söyledi.

Priyanka Chopra, konuk olduğu Vogue dergisine bir mülâkat verdi. Salgın günlerinden bahseden Chopra, corona virüsünün salgın haline geldiğini Ocak ayında öğrenmiş.

Instagram

Eşi Nick Jonas’ın şeker hastası olduğunu ve risk grubunda olmasından nedeniyle en kısa zamanda karantinaya girdiklerini açıklayan Chopra, “Nick ve ben çarçabuk ailelerimizin iyi olduğundan eöin olduktan ve onlara corona virüsünü anlattıktan sonra kendimizi karantinaya almaya karar verdik. Nick şeker hastası, böylece anında karantinaya girmemiz gerektiğini hissettik” dedi.

Çift, Hindistan seyahatini kısa tutarak, sınırların kapatılma ihtimaline karşısında Amerika’ya döndü. Chopra, “Bu dönemde birlikte olduğumuz için mutluyum. İkimiz de çok fazla gezi ettiğimiz için bambaşka ülkelerde kalabilirdik” biçiminde konuştu.

DepoPhotos

BOŞ ZAMANLARINDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

Karantina günlerindeki abes zamanlarını kendilerini geliştirmeye adadıklarını gösteren Chopra, “Yaratıcılığımız üstüne çalışıyoruz. Piyano çalmayı öğreniyoruz, diğer yanlamasına hip hop dans derslerine katılıp, kitap yazıyoruz” diyerek anlamsız vakitlerini bereketli bir şekilde geçirdiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER