Seda Akgül: Önemli bir ameliyat geçirdik…

Karantina dönemini ailesiyle birlikte geçiren ve sonrasında da yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşime giren spiker Seda Akgül, kısa bir zaman önce kedisinin kaybolduğunu duyurmuş ve üzüntüsünü takipçileriyle paylaşmıştı.

Seda Akgül: Önemli bir ameliyat geçirdik…

Karantina dönemini ailesiyle birlikte geçiren ve sonrasında da yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşime giren spiker Seda Akgül, kısa bir zaman önce kedisinin kaybolduğunu duyurmuş ve üzüntüsünü takipçileriyle paylaşmıştı. Akgül mutlu haberi tekrar sosyal ağ hesabı üzerinden verdi.

sosyal ağ hesabını faal olarak kullanan ve bir dönem Youtube kanalı üzerinden yayınlar gerçekleştiren Seda Akgül, şimdilerde ailesiyle birlikte corona günlerinde virüsten uzakta kalmaya çalışıyor. Instagram hesabı üzerinden gündelik koşturmalarına dair paylaşımlarda bulunan Akgül, bundan iki gün önce üzerine titrediği kedisinin kaybolduğunu duyurmuş ve takviye ricasında bulunmuştu.

Yaşadığı karamsar günlerin peşinde kedisinin döndüğü haberini yeniden sosyal ağ hesabı üzerinden paylaşan Seda Akgül, paylaştığı karenin altına şu satırları yazdı:

“Güzel kızım köpeklerin saldırısından kurtulup hırpalanmış ve yaralı halde, 2 gün daha sonra, annesine dönmeyi başardı. Önemli bir ameliyat geçirdik, azıcık daha dayanacağız. Tüm hayvanseverlerin, bize destek olanların, dua edenlerin kalplerinden öpüyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER