Sercan’dan Nisa’ya ağır sözler: Her şeyi söyle, böyle yas zırlama olmasın

Survivor 2020 yarışmasının 14 Haziran Pazar ekrana gelen 107.

Sercan’dan Nisa’ya ağır sözler: Her şeyi söyle, böyle yas zırlama olmasın

Survivor 2020 yarışmasının 14 Haziran Pazar ekrana gelen 107. bölümündeki muafiyet oyunu esnasında gergin anlar yaşandı. Survivor'da oyun esnasında mavi takımdan Sercan ile kırmızı takımdan Nisa arasında kavga gerilim yaşandı.

Oyunda birincil uğraş, Cemal Can ile Yasin aralarında idi. İki yarışmacı, engellerle batmış parkuru yaklaşık aynı zamanlarda tamamladı. Atışlarda ise yarışmacıları, çubuklarla devirmesi gereken 6 sembol bekliyordu. Kırmızı takımdan Cemal Can, atışları Yasin'den önce yaparak sayıyı kazandı. Survivor Yasin, sayıyı kaybettikten sonradan Berkan'a söylediği sözler ile tansiyonu yükseltti. Yasin ile Berkan arasına ekip arkadaşları araya girdi ve ikili birbirinden uzaklaştı.

Fakat bu sefer iki ekip yarışmacıları aralarında sözlü tartışma başladı.

Sercan'ın sözü Nisa'ya getirmesi ise tartışmayı daha bambaşka bir boyuta taşıdı. Sercan’ın Nisa’ya “Sen hareketleri yap, sen bizi fena göster, daha sonra gel bize şey yap” dediği görüldü.

Nisa “Siz kötüsünüz” diye bağırırken, Sercan’ın ise “Ne var? Açıkla söyle. Her şeyi söyle. Böyle matem, zırlama olmasın” demesi dikkat çekti.

Nisa’nın ‘Allah Allah’ şeklindeki tepkisi için ise Şimşek, “Biz itiraz ediyoruz, biz fena oluyoruz” ifadelerini kullandı.

İki ekip arasındaki tartışmada sesler yükselince sunucu Murat Ceylan olaya el koydu ve tartışmayı bitirdi.

“NİSA’YA KIYAMIYORUM” SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU

Survivor’da yarışan futbolcu Sercan Yıldırım’ın geçtiğimiz aylarda yayınlanan bölümlerdeki açık artırma esnasında “Nisa'ya kıyamıyorum” sözleri damga vurmuş ve sosyal medyada uzun zaman gündem olmuştu. İkili arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Sercan’ın baş başa konuştuğu Nisa’nın “Senin abi gibi görüyorum” sözleriyle bu iddialar noktalanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER