Sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Sermiyan Midyat kendisini savundu

Bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Sevcan Yaşar'a zorlama uyguladığı gerekçesiyle karakolluk olan Sermiyan Midyat, "Benim kadına bir fiske vurmam laf konusu yok.

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Sermiyan Midyat kendisini savundu

Bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Sevcan Yaşar'a zorlama uyguladığı gerekçesiyle karakolluk olan Sermiyan Midyat, "Benim kadına bir fiske vurmam laf konusu yok. Bu erkekliğe sığmaz" diyerek kendisini savundu.

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan Sevcan Yaşar ile aşk yaşamaya başladı. Aralarındaki 16 yaş farktan dolayı fazla konuşulan çift, bu kez de güç iddiasıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde karakola giden Yaşar, sevgilisinden baskı gördüğünü söyleyerek şikayette bulundu. Sermiyan Midyat ise konu hakkında konuşarak kendisini savundu.

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ŞİDDET GEREKÇESİYLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Sermiyan Midyat ve oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar, önceki gece karakolluk oldu. Fenerbahçe’deki evde meşhur oyuncu Sermiyan Midyat’tan maddesel ve psikolojik kuvvet gördüğünü ileri süren Sevcan Yaşar, sevgilisi hakkında şikayette bulundu.

“BEN AŞIK OLDUM, KARIM OLMASINI İSTEDİM”

“Yaşar ile bir hafta önce ayrıldıklarını söyleyen Sermiyan Midyat, TV100’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur, hepsine açın sorun ne vakit böyle bir olay yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı. İki aydır aynı evdeydik ama olmadı. Ayrıldık.”

İLGİLİ HABERSermiyan Midyat kimdir?
Son güncelleme: 12:40 - 06.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER