Suphiye Orancı'nın Çocuklarını Satması

Suphiye Orancı'nın Çocuklarını Satması, tarihte yaşanmış utanç verici bir olayı ele alır. Bu içerikte, Orancı'nın çocuklarını satmasıyla ilgili detaylar ve toplumsal tepkiler incelenmektedir.

Suphiye Orancı'nın Çocuklarını Satması

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın 34 yıl önce çocuklarını 400 bin lira karşılığında bir kadına verdiği ortaya çıktı. O dönemde gazetelerde de haber olarak yer alan bu gelişme üstelik Almanya kaçışı ile sona ermiş. Gazete haberlerinde “Vicdansız Anne” olarak lanse edilen Suphiye Orancı, 16 Ocak 1989 tarihinde 4 kızını Emin ve Adile Şener şiftine aylık 400 bin TL karşılığında bırakmış.

  • Suphiye Orancı, çocuklarını bıraktıktan sonra Almanya'ya kaçmış.
  • Aylık olarak ödeme almayı kabul eden Suphiye Orancı, çocuklarını bıraktıktan sonra Almanya'ya kaçmış.

Duygu Nebioğlu ve Metin Akpınar Bağlantısı


Duygu Nebioğlu ve Metin Akpınar Bağlantısı

Suphiye Orancı'nın ikiz çocuklarından birisi olan Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu testler ile ortaya çıkarılmıştı. Diğer ikiz Sevgi Nebioğlu'nun davası ise henüz sonuçlanmadı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Suphiye Orancı için araştırmalar sürüyor. Henüz hakkında bir ize rastlanılmayan anneden en son 2010 yılında haber alındığı belirtildi. Programda ihbarlar da değerlendirilirken Suphiye Orancı'nın fotoğrafının yer alması sayesinde kısa süre içerisinde bulunması bekleniyor.

  • Fotoğraflarıyla aranan annenin yaşayıp yaşamadığı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER