Survivor 2020’de malikane, 70’ler partisi ve sirk ödülünü hangi takım kazandı? Yarışmacılar doyasıya eğlendi!

Survivor 2020'nin 73.

Survivor 2020’de malikane, 70’ler partisi ve sirk ödülünü hangi takım kazandı? Yarışmacılar doyasıya eğlendi!

Survivor 2020'nin 73. yeni bölümünde bu akşam ödül oyunu telaşı yaşandı. Acun Ilıcalı bu akşamki ödülü malikane, 70'ler partisi ve sirk gösterisi olarak açıkladı. Başa baş geçen mücadelede şampiyon ekip bayrak yarışı soranrası emin oldu. Bu akşamki ödül oyununda Elif ve Berkan'ın performansları dikkat çekti. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Sirk ve 70'ler partisine kim gitti?

Survivor’da bu akşam ödül oyunu nefesleri kesti. Acun Ilıcalı, gecenin ödülünü açıklamasıyla yarışmacılar büyük heyecan yaşadı. Yarışmacılar ilk olarak malikane sonra sirk gösterisi ve gerisinde 70’ler partisi ödülünü kazanabilmek için parkurda kıyasıya çaba etti. Survivor 2020’de bu akşamki ödülü şampiyon takım sancak yarışı ardındaki belirli oldu. İşte Survivor’da ödülü şampiyon ekip ve gecede yaşananlar…

SURVİVOR’DA MALİKANE, SİRK GÖSTERİSİ VE 70’LER PARTİSİ ÖDÜLÜ

Survivor’da bu akşam ödül oyunu heyecanı vardı. Yarışmacılar ödülü kazanabilmek namına parkurlarda bütün hünerlerini sergiledi. İki ekip arasında kıyasıya geçen mücadelede 9-9’a değin geldi ve ödülü şampiyon ekip sancak yarışıyla belirlendi. Bu akşamki ödül oyununda Berkan son sayıyı alarak Gönüllüler takımına ödülü kazandıran isim oldu.

SURVİVOR’DA BÜYÜK ÖDÜL: MALİKANE, SİRK VE 70’LER PARTİSİ!

Ekranlarda maksimum izlenen müsabaka programı Survivor’un bu akşamki bölümünde ödül coşku yarattı. Acun Ilıcalı, kazanan takımın malikanede yemek yemek yiyeceğini ve havuzda süre geçireceğini ardından sirk gösterisi izleyeceğini ve peşinde da 70’ler partisinde doyasıya eğleneceğini açıkladı. Ödülü şampiyon Gönüllüler takımı Dominik’te bu ödüller ile moral depoladı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER