Tuba Ünsal, Tayland’da su bulamayınca bir yaşındaki kızını…

Dizilere dair sessizliğini Aşk101 adlı üretim ile bozan Tuba Ünsal, sosyal ağ hesabından anneler gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Tuba Ünsal, Tayland’da su bulamayınca bir yaşındaki kızını…

Dizilere dair sessizliğini Aşk101 adlı üretim ile bozan Tuba Ünsal, sosyal ağ hesabından anneler gününe özel bir paylaşımda bulundu. Kızı Sare üzerinden yazdığı satırlarla anneliği anlatan Ünsal satırlarında fazla ilginç bilgiler paylaştı.

sosyal medya hesabını karantina günlerinde son derece etkin bir şekilde kullanan Tuba Ünsal, bu zamanların nasıl geçtiğine dair esprili paylaşımlara imza atıyor. Fakat Ünsal, dün yaptığı bir paylaşımda son derece çarpıcı bir metin paylaştı.

Analık duygusu üstüne yazdıklarıyla uyarı çeken Tuba Ünsal, satır arasında çarpıcı itiraflarda bulunmaktan da geri durmadı:

*Küçük bir yürek çarpıntısı, korkuyla girift heyecan ve en belirgini de çok yalnız hissettiğimde geldin hayatıma. İkimiz daha ilk gece başbaş kaldık. Sen dünyaya gözlerini açtın ben anneliğe. Baban “seni sabaha değin gereksinim halinde yanıma getireceklerini” düşünüp senin göğsümde bütün ihtiyacını gidereceğini, beni kana kana koklayarak sabahı edeceğimizi bilemeden eve döndü, seninle ilk gece başbaşa hayatımız başladı.

*Hayatınmızın geri kalanında hep yanında olacağıma, seni her şartta her ortamda yalnız bırakmayacağıma laf verdim o gün. 4 yaşına geldiğinde de sözleşmemizi imzaladık. Senin muhtemelen bundan şu an haberin oluyor, çünkü sözleşmen kasada duruyor. Büyüdüğünde de sen beni fazlaca yalnız bırakmayacaksın, benim fransızcamla dalga geçersen ya da beni beğenmeyeceğin günlerde bunu kendine saklamazsan da tazminat ödeyeceksin. 100 defa öpücük tazminatı.

*Şu lahza farkında değilsin fakat bir ergen için dayanılmaz bir cinayet olacak. Yoo bunu yazarken de sana imza yerine kağıda parmak bastırırken de gülmüyordum, sesli kahkaha atıyorum. “Analık çağrıda bulunmak vicdan demek “ lafı fazla üzeri ezilmiş bir tasvir gelirdi. Fakat vicdanını bu kadar zorlayan bir meslek, bir mertebe sanırım değil hayatta. Seni yanımdan ayırmadan sırtımda, kucağımda her yere taşıdım, hiç elini bırakmadım, hadi artık zamanı geldi bende kanatlarımı takayım ve tek başıma bir iki gün geçireyim dediğimde vicdanım kemirdi hep kalbimi.

*Minik minik kanadı kalbim senden her ayrıldığımda. Benim en gülünç yolculuk arkadasımsın Sare. Farkında Olan değilsin lakin fazla hoş anı biriktirdik birlikte. Tayland'da kaldığımız adada su bulamayınca hindistancevizi suyuyla senin bir yaşındaki bedenini beslemem, Sri Lankada kardeşini emzirmekten halsiz düştüğümde senin kucağında uyumam, İtalya yı trenle seyahat etmek ve tam Siena da senin antibiyotiğini kırdığımda eczacıya gözyaşları içinde bana reçetesiz hap vermesini karşılamak, Railey de yağmurda kalıp ayağımızdaki terlikleri bile suya kaptırıp sana korkma diye şarkı söylerken fiilen hayatımın en dehşet anını yaşıyordum, özet olarak dünyanın her yerinde seninle olmak ve senin için her çözümü üretmek, işte birincil gece tam da buna laf vermiştim ben.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER