Yeşilçam’ın ‘Tecavüzcü Coşkun’u 75 yaşında

Yeşilçam'ın `Tecavüzcü Coşkun' lakaplı emektar ismi Coşkun Göğen, 75'inci yaşını sürpriz doğum günü partisiyle kutladı.

Yeşilçam’ın ‘Tecavüzcü Coşkun’u 75 yaşında

Yeşilçam'ın `Tecavüzcü Coşkun' lakaplı emektar ismi Coşkun Göğen, 75'inci yaşını sürpriz doğum günü partisiyle kutladı. Şen hareketleriyle dikkati çeken Göğen, esprileriyle de çevresindekileri güldürdü.

Antalya’daki bir plajda eğlence müdürü olarak devir yapan Yeşilçam’ın ünlü ismi Coşkun Göğen, 75 yaşına sürpriz partiyle girdi. İş arkadaşlarının düzenlediği partide duygulanan Göğen, pastanın mumlarını söndürüp yeni yaşını kutladı. Mumları üflediği sırada dilek tutmayı unutmadığını bildiren Göğen, corona virüsü önlemleri nedeniyle maske takmayı da ihmalkârlık etmedi.

‘EŞİMLE BİRBİRİMİZİ YENİDEN TANIDIK’

Corona virüsü sebebiyle 3 aydır maskesini yüzünden çıkartmadığını anlatan Coşkun Göğen, önlemler sebebiyle 65 yaş sınırına takıldığını ve takriben üç ay evden dışarı çıkmadığını söyledi. Göğen, “Fazla mutluyum. Her yaş hoş. Allah herkese uzun ömür versin. Hayatım boyunca sağlık durumu konusunda kendime dikkat ettim. Corona virüsü tedbirlerini de harfiyen yerine getirdim. İlk günden bugüne değin maskemi toplum içinde hiç çıkartmadım. Üç ay evden dışarı çıkmadım. Fiilen mükemmel oldu. Evimin tadını çıkardım. 17 takvim eşimle birbirimizi bitmiş tanınma ve süre geçirme fırsatını yakaladık” dedi.

AYDEMİR AKBAŞ’LA KOMEDİ FİLMİNDE

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş’ın başrolünde yer alacağı komedi filminin çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağını ve kendisinin de bu filmde rol alacağını anlatan emektar oyuncu Göğen, “Aydemir abimin başrol oynadığı komedi filminin kadrosundayım. Fazla eğlenceli bir proje olacak. Bomba gibi geliyorum” diye konuştu. (DHA)

Son güncelleme: 10:41 - 16.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER