Derya Alabora: "Aşk Eski Günlerde Kaldı"

Derya Alabora'nın aşk ve özlem dolu hikayesine tanıklık edin. 'Aşk Eski Günlerde Kaldı' başlıklı içeriği keşfedin ve duygusal yolculuğa hazır olun.

Derya Alabora:

1982 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun olan Derya Alabora, meslektaşı Uğur Yücel ile bir yıl sonra evlendi. 1985 yılında oğulları Can'ı kucaklarına alan çift, uzun yıllar mutlu bir evlilik sürdürdü. Usta sanatçı, oyuncu ve yönetmen olarak "Arabesk", "Muhsin Bey", "Eşkıya", "İkinci Bahar" ve "Yazı Tura" gibi unutulmaz yapımlarda yer aldı.


Derya Alabora:

Uğur Yücel ve Derya Alabora'nın Evlilik Serüveni


Uğur Yücel ve Derya Alabora'nın Evlilik Serüveni

Derya Alabora, katıldığı Sibel Arna'nın programında eşi Uğur Yücel ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Aşık olduğum zaman felaket. Eski günlerde kaldı ama ben bir aşk kadınıyım, yani severim aşık olmayı" diyen Alabora, 30 yıl boyunca evli kaldığı Uğur Yücel ile ilginç bir durumu paylaştı. "Artık birlikte değiliz. Aslında hala evliyiz" diyen Alabora, "Neden boşanamıyorsunuz?" sorusuna da cevap verdi.

"Biz Bir Aileyiz"



"Boşanamadık bir türlü. Galiba artık evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Biz bir aileyiz, bunun bir önemi yok" diyen Alabora, Uğur Yücel ile olan ilişkisini ve aile bağlarını vurguladı. "Başımıza bir şey gelirse çok üzülürüz. Herhangi bir sıkışıklığımızda birbirimizin yanında oluruz. Ses tonlarımızdan bile sağlık durumunu anlarız" dedi.


Derya Alabora:

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER