Dua Lipa’nın zor anları: Elbisesi yüzünden oturamadı

81'inci Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi sahiplerini buldu. Jo Koy'un sunumu ile gerçekleşen törende; sinema televizyon ve müzik dalında bir çok ünlü isim yer aldı.

Dua Lipa’nın zor anları: Elbisesi yüzünden oturamadı

81’inci Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi sahiplerini buldu. Jo Koy’un sunumu ile gerçekleşen törende; sinema televizyon ve müzik dalında bir çok ünlü isim yer aldı. ‘Barbie’ filmi için seslendirdiği şarkısı ile gecede bir adaylığı bulunan Dua Lipa da törene katılan ünlü isimler arasındaydı. Siyah elbisesi ile büyüleyen ünlü isim güzelliğinin perde arkasını paylaşarak yaşadığı zor anları takipçilerine  gösterdi.

Dua Lipa, Romain Gavras ile olan sekiz aylık ilişkisini, 2023’ün sonlarında bitirmişti.  Eski sevgilisi ile beraber paylaştıkları aşk dolu pozlarını hesabından silen Dua Lipa 7 Ocak’ta gerçekleşen 81’inci Altın Küre Ödülleri’ne katıldı.

Gecede Schiaparelli imzalı, siyah, dar bir elbise tercih eden güzel şarkıcı; kırmızı halıda yürürken güzelliği ile görenleri büyüledi.

Lipa, geçtiğimiz gün  Instagram hesabından art arda fotoğraf ve videolar yayınlayarak Altın Küre tarzının perde arkasını paylaştı.

Dua Lipa’nın “Böyle güzel gece için teşekkür ederim! Tek eksik geriye yaslanabilen bir sandalyeydi” mesajıyla paylaştığı gönderisinde, elbisesi sebebi ile oturmakta zorlandığı anlar dikkat çekti.

Dua Lipa ödülü Billie Eilish’e kaptırdı

Dua Lipa ödül törenine çok iyi hazırlansa ve güzelliği ile büyülese bile, ne yazık ki ‘Barbie’ filmi için seslendirdiği, Dance the Night parçası ödül alamadı. Lipa, ödülü yine aynı film için ‘What Was I Made For?’ isimli şarkısı ile bilinen meslektaşı Billie Eilish’e kaptırdı


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER