Hazım Körmükçü Hilal Özdemir’e isyan etti!

"Pandemi çıkmasa nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım" 14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in 2 çocuğunun nafakasını ödememekle ve kendisini mağdur etmekle suçladığı Hazım Körmükçü sessizliğini tv100 - "Magazin Hattı"na bozdu. Aylardır çalışmadığını belir.

Hazım Körmükçü Hilal Özdemir’e isyan etti!

"Pandemi çıkmasa nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım"

14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in 2 çocuğunun nafakasını ödememekle ve kendisini mağdur etmekle suçladığı Hazım Körmükçü sessizliğini tv100 - "Magazin Hattı"na bozdu.


Aylardır çalışmadığını belirten Hazım Körmükçü, canlı yayına çıkıp gözyaşı döken Hilal Özdemir’e ayaklanma etti.

İşte 34 yıllık oyuncu Körmükçü’nün açıklamaları...

“Türkiye’nin ve dünyanın gündemi emin, fiziksel ve maneviyat şiddet bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte biz de dışarıya çıkamadık. Sanat dünyası çok etkilendi. Aylardan beri oturuyoruz hiçbir meslek yapmadan… Ardından neler olacağıyla ilgili net bir bilgi de yok. İşler açılacaktır ama bunun kısa bir işlem olacağını zannetmiyorum.

Yalnızca ben yok, nafaka sorunu yaşayan erkekler kendini ayrıca Türkiye’de ayrıca de dünyada fazla ifade edemiyor. Çocuklarımın tekrar tekrar yettiğimce fiziksel manevi yanına yer aldım. Ancak yol arkadaşı olarak seçtiğim kişilerin sosyal ağ ve birtakım mecralarda o dönemdeki koşulların sıkıntısıyla yaptığı düşüncesiz açıklamaları beni ayrı bir konuma soktu. Basında çıkan haberler, yaratılan seziş benim şimdi iş yapamama neden oldu.

14 yıllık ilişkimde de, 3 sene süren ilişkimde de alınteriyle kazandığım paramı eşlerimin eline teslim ettim. Somut ve manevi olarak sahip olduğum hiçbir şeyi çocuklarım da dahil hayatımda saygı duyduğum kimseden esirgemedim.

2 yıldır çocuklarıma ayda 3 bin TL nafaka ödüyorum. Son dönemde çocuklarıma meslek yapamadığımı, şu an para kazanamadığımı fakat daima yanlarında olduğumu belirttim. Fakat çocuklarım şimdi annelerinin de etkisiyle benimle görüşmek istemiyor. Çocuklarım beni suçluyor. Aradım ulaşamadım. Bu koşul beni fazla üzüyor. Evlatlarımın doğumuna girmiş, kordon bağlarını kesmiş insanım. Onlara önce arkadaş, sonradan baba oldum. (Gözleri doluyor)  

Bu konudaki karar merci olan hakimlerimize de naçizane bir şey anlatmak istiyorum; biz sanıldığı gibi fazla paralar kazanmıyoruz. Çok kazanan insan sayısı 15 kişiyi geçmez. Örneğin 1 yıl önce Söz dizisinde oynadım. Tutan ve çok reyting yapan bir diziydi, tüm ekipten indirim istendi. Bugün bir diziye başlasam, en az 2 – 3 bölüm stoklu çalışman gerekiyor.

Paramı yayınlama tarihinden de daha sonra alıyorum ama dışarıdan bakınca çalışan biri olarak gözüküyorum. Zaten devamlı diziler bile ödeme konusunda 7-8 bölüm geriden geliyorlar. Lakin hayat devam ediyor ve nafaka isteniyor. 2 kere nafaka ödeyemedim. Onda da yapımcı parasını alamadığı için bize ödeme yapamadı lakin ben nafakamı ödemek zorundayım. Yapımcıdan para alamayınca ben nasıl ödeme yapabilirim? Allah yarına bırakır ama yanında bırakmaz. Allah’a havale ediyorum. İlahi adalete güveniyorum.

Hiç kimse bu duruma düşmek istemez. Babam şu an 86 yaşında… 70’li yaşlarda Hilal’e ‘Kızım bak musluğun çeşmesi akarken tut, bir kenara biriktirin.’ demişti. Gelen cevaba bakın ‘Varken dibine kadar yaşarım. Yokken avuç açarım.’ Bu düşüncede hayata bakan birinin sonraki yaşantısı nasıl olur bilemem. Benim için aslolan çocuklarımdır. Aklı selim bir insan televizyona çıkıp böyle ağlamaz. İyiniyetli bir tutum değil. Ayrıca sonunu hesapsızca itibarımı zedelemeye çalışıyorsun. Yarattığın algı yüzünden meslek kaybediyorum. Hem de nafaka istiyorsun. Aramızda bir sorun varsa insani olarak çözemiyorsak hukuki olarak çözeriz. 3 yıldır ne çektiğimi bir Allah, diğer taraftan ben bilirim. İnsanlar önce bir kendilerine dönüp baksınlar.

Ben ne yaptım? Ben banka mı soydum, uyuşturucu kaçakçılığı mı yaptım? Yukarıda Allah var. Demiş ancak televizyonda 'Nafakayı alırken bile burnumuzdan getirdi. Avukatlarla kuvvet aldık.' El insaf ya… Yav el insaf… 2 defa geciktirdim. O da yapımcıdan paramı geç aldığım için… Sahnede çaldığım enstrümanımı sattım. Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Kimse bilmez bunu… VIP servisi yapan bir arkadaşımdan şoförlük yerine getirmek için iş istedim. Şaşırdı lakin ‘Dedim fakat benim çalışmam, para kazanmam lüzumlu. Abes duramam. Çalışmak ayıp değil'. 'Tamam' dedi, ayrılacak birinin yerine işe girecektim. Haber beklerken pandemi çıktı."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER