Sermiyan Midyat: "Allah kuru iftiradan saklasın"

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine tarafından Yaşar’ın Aralık sonundan beri beraber olduğu Midyat’ı “fiziki ve manevi şiddete maruz kaldığı” iddiasıyla karakola şikayet ettiği öğrenildi.

Sermiyan Midyat:

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine tarafından Yaşar’ın Aralık sonundan beri beraber olduğu Midyat’ı “fiziki ve manevi şiddete maruz kaldığı” iddiasıyla karakola şikayet ettiği öğrenildi. Sevcan Yaşar’la 1 hafta önce ayrıldıklarını açıklayan Sermiyan Midyat,  şu açıklamaları yaptı:

 “45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur... Hepsine açın sorun. Ne süre böyle bir durum yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda katiyen böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı.

İki aydır benzer çatı altındaydık ama olmadı. Ayrıldık. Hakkımda davacı olmuş, gidip ifademi verdim. Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması gerek. Lakin yok. Çünkü böyle bir durum değil. Ben biriyle ağız dalaşı bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım? Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; 'Aslolan üretmektir' der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ancak, benim gerçek sevgilim seyircim.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER