Uğur Dündar ve Dilara Davası: Gerçekler ve Destek

Uğur Dündar ve Dilara Davası'nın gerçekleriyle dolu hikayesi, adalet arayışının ışığını gösteriyor. Bu destansı mücadelede gerçekler ve güçlü destek ile umut hep var olacak.

Uğur Dündar ve Dilara Davası: Gerçekler ve Destek

Suphiye Orancı'nın kızlarından biri olan Dilara'nın babasının Uğur Dündar olmadığı DNA raporu ile tescillenmiştir. Bu durum, Uğur Dündar ile Dilara arasındaki genetik bağın olmadığını açıkça ortaya koymuştur.

Uğur Dündar'dan Destek Açıklama

Dilara'nın babasının Uğur Dündar olduğu iddiaları üzerine mahkemeye başvuran genç kadın için Uğur Dündar'dan destek açıklaması gelmiştir. Kendisinin Dilara'nın babası olmadığını belirten Dündar, konuya ilişkin açıklamalar yaparak genç kadına destek olmak istediğini ifade etmiştir.

Uğur Dündar, Dilara'nın sarı saçlı olmasının Uğur Dündar isminin ortaya atılmasına sebep olduğunu belirtmiş ve gerçek dışı iddiaların doğru olmadığını vurgulamıştır.

Uğur Dündar'ın Açıklamaları


Uğur Dündar'ın Açıklamaları

Yaşanan olaylara karşı sakinliğini koruyan Uğur Dündar, Suphiye Orancı'yı tanımadığını ve kendisiyle hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtmiştir. Davanın 2022 yılında başladığını açıklayan Dündar, mahkemeye olan güvenini dile getirmiştir.

Uğur Dündar, Dilara'nın yaşadığı zorlukları ve duygusal süreci anlayışla karşıladığını belirterek genç kadına destek olmak istediğini ifade etmiştir.

Uğur Dündar'ın Empati ve Yardım Çağrısı

1985 yılında İzmir'de tanıştıkları iddialarına ilişkin konuşan Uğur Dündar, böyle bir birlikteliğin olmadığını net bir şekilde belirtmiştir. Kendinden emin bir şekilde konuşan Dündar, Dilara'ya yardım eli uzatmak istediğini vurgulamıştır.

Uğur Dündar, yaşanan olaylar karşısında kızmadığını, içerlemediğini ve empatiyle yaklaştığını belirterek genç kadının yaşadığı zorlu süreçte yanında olmak istediğini dile getirmiştir.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
dilaraeyfc
dilaraeyfc - 2 hafta Önce

543 resim
387 film rulosu
66 klip
175 askim icin
Dun 72
Bu haftanin baslarinda 27
Gecen hafta 82
Bu ayin 86
Gecen ay 439
Vu yilin 187

dilaraeyfc
dilaraeyfc - 2 hafta Önce

Bugunun top 10 listesi
Demir demirkan Hepsi hikaye
Redd Askti bu
Orhan caglayan Harbi delikanli
Guler isik Kirvem
Yusuf harputlu Aney aney
Kenan dogulu Gule gule
Mustafa ceceli Sensiz olmaz ki
Yilmaz komurcu Yeni ask
Mor ve otesi Kara kutu
Bahar Askerde simdi
Patika Ardahan/ Opuselimmi
Ulusmuz
Nazarsiz Sahici
Ecmel soylu
Omrumun cigeri yakiyor manolyam
Ahsen
Uzlasiriz zannederken
Papatya tuborg
Mest oldum
Oyun hamuru soz verdi haye pavri
Calisir nurcan
Damla nermin dilos dance
Fulya
Gel aska gel hayatsirlari Saki sahmeliksah yagizbebe Kadına şiddete hayir gnl veda ellere dus yabarsin sevme ben de ozledim içinin alevleri 3 adim cemalgune davran mert
Fono yetis bülent
Hasan yurtseven Doğum günün kutlu olsun ... - Facebook
ismailyk_ciklotam
http://ismailykanasayfa.blogspot.com/2010/?m=1
Pasaj huseyin gunes
Yansin dunyaatiyem numberone
Kuklamanya bulut sinemodficil flört hasret seyfullah altunta ali avni yeter hikaye emre kara gokyuzune pencere canom hatice gozlu Aşığım yaz Hds twist feyyaz acikmese Gozluklu hadise deniz ve shopping fest ebruu hayraniyim kubranur cennet ceren zeren deniz gidemem kibos azerproje ke355 2 yayini 1 12 2022 perşembe ozides bizim zenginkalki a.sert music geceleron adami huseyin aleyna 30 yasinda sevilayalgul tanrinin ordusu sancar sen kal buralarda hayat yoruldum emre atabay asktan sarhos gibiyim vikip3di84 entel maganda Nihal nazan salakdiloscuk stardium bitmez ahmet yiğit ozmen ali saba kulisinde yeni imaji ile feys Sanatı ebru cd Hadise konseri iptal edildi yerebakanutku Simsicakdemet imajselcu tgrt abaci konser nadir 1996 emelsa slowreklam Cihan emre donumnoktam rekormer rk sanssobe almanya dance pool hurriyet sanatci karti arabeskin yeni patronu Sensiz uyandım ekime kasima taşgibi kibariyegundem 2008 Tilbe 2003 Mahsunhurriyetkarti ersoy bostancı 2005 docdrcanilkerdemir ahdimolsun bennedinledim veben gullu dikktascuneyt birsarkitut marsandiz kargo kaldigimiz yerden kalbe kordugum Nalanusul fisilti gazetesi cocuklaraskina mutlumusun

dilaraeyfc
dilaraeyfc - 2 hafta Önce

Mhrsye girdiğin an laptopda sadece ne baktın nereye girdin bizden habersiz laptopun Içi ve dosyalarim karıştırıldı mı Kabloyla telefon ya da usb mi bağladın ben yatarken Cantam karistirildimi
chocolate girl alara tilbe 2002 demrengunesim aytug yargic berfindalveren Gurbetci gzt aklimda sorular sanati soygun duyses paylasmak dokunmasinkims nisanyan siladisc sevdigime sengul fusunbatum yelda1 bugrahankal iremdelisiyiz idelisiyiz sivaslilar gecesi yasar kartpostal seren sayinemel Solmazlev produks DikkatRH80AslanpayiSevmekyokaleynForteSamsungsarcan Ask ve vatan 9 Bambaşka biri ucakasli Sima sivaslilar tilbe albüm tanitimi hepsi yalan kamera db ışıklı yol discogs ac telefonu cildirdikonser diloş vuqar kaymakamin selaminale zamansiz askla zambakvedaturkus topalnur sahibiomrumu starben bestof3te3 turkugerkesinharc gitdemeege ask buysa donmemgeriye hayatsanaguz masumdegiltemix Solmaz yurtseven uzunmakarna mülayim istikame
521 öğe
Asliolan dönme
Dün 171
Bugün 12
522
Dün 5
Bugün 21
Cogunu ilk ozel fotolarim
Albüm Öncesi Son Canlı Yayınlar HD (Instagram)
Sagdan ask
Gulseren birsen bayatlı genc mutlu birsen bayatlı Gulseren birsen bayatlı Sagdan ask
Gulseren birsen bayatlı shorts oldum birdaha yakamozsamamyolu


YASEMİN KUMRAL kimdir? Şaşırtan hayat hikayesi...



Budak sercan la la le pdnd kardesimben ercosevcan sevdalandik okullubekar


Süper Takip Haftalık Aktüalite ve Magazin Gazetesi - 1 Temmuz 1998

Süper Takip Haftalık Aktüalite ve Magazin Gazetesi - 1 Temmuz 1998

Yeğeni taner

doğum günü kutlaması ailecek HAPPY BİRTHDAY TO YOU TANER

tiktok canlı yayını eğlenceli dakikalar ( 01.10.2023 ) 2005 calarken tiktok bomba ara
Yanımdakini tanıdınız mı 2005
Hayrola röportajı engin akkaya ıslak islak opucuk murat kok Sivas i anlatıyor
Belani kamera arkasi tumclip
Asik olmak istiyorum hen normal hem face den burak hevesimi cekimi dilekbakircitiktok seviyorumseni saygilarimla sorakustik sirma Azar penti atish ogrendim

SIRADAKİ HABER