Amaçlar

Amaçlar

Amaçlar

Amaçlar

Büyük hedeflerin, hayallerin ve atılımların dünyasında yaşıyoruz. Bunları gerçekleştirecek ilhamı sürekli arar haldeyiz. Bunu yapan kadınlar erkeklere çekici gelirken pasif ve tembel kadınlarsa erkekleri itiyor. 


Sırtı açık kıyafetler

Bu bir kişilik özelliği değil ancak erkeklerin önem verdiği bir detay. Sırtı açık kıyafetlerin erkeklere çok çekici gelmesinin nedeni ise hem seksi görünmesi hem de bunu yaparken ortaya nispeten az şey koyması yani bir nevi gizemli görünmesiymiş. 


Arkadaş sayısı

Erkekler kadınların iyi günde kötü günde bir arada olduğu, az sayıda da olsa "gerçek" arkadaşları olmasını sayısı sürekli değişen "tanışları" olmasından daha çekici buluyorlarmış. 


Ayakkabılar

Erkekler hoşlandıkları kadınların sahip olduğu her detayla ilgileniyorlar. Buna ayakkabı da dahil. Ancak bizim gibi şekli, şemali, markasına bakmıyorlar. Onlar için önemli olan seçtiğimiz ayakkabının bizim için rahat olması ve bu ayakkabıyla ortalıkta dolaşırken ne kadar rahat hareket ettiğimizmiş. 


Stil

Erkekler son moda akımlarını takip etmiyor olabilirler ama bu giyim kuşamına önem vermeyen kadınları beğeniyorlar anlamına gelmemeli. Her erkeğin hayalinde yarattığı bir kadın imgesi var ve bu hiçbir zaman süklüm püklüm bir imge değil. 


Diğer kadınlara olan tavrı

Yanınızadan geçen bir kadına attığı ız kötü bir bakış ya da hakkında yaptığınız olumsuz bir yorum erkeklerin kafasında sizi hemen kıskanç, kompleksli, sivri bir insana dönüştürecektir. Yapmamakta fayda var... 


Kendine güven

Erkekler için kendi güzelliğinin farkında olmayan ve güzelliğini devamlı sorgulayan kadınlar en az çekici olanlar arasında. Kendine güvenin ve kendini güzel bulmanın var olan kusurlarınızı bile görünmez kılıp sizi çekici hale getirdiğini hiçbir zaman unutmayın. 


Ruh hali

Erkeklere göre en az çekici kadın tiplerinin başında dünyaya bakışı negatif olanlar geliyor. Siz ne kadar saklamaya çalışsanız da dışarı yansıtmaya çalıştığınız durumun altındaki mutsuz ve olumsuz tavrı fark edip uzaklaşıyorlar. Dünyaya pozitif bakmaya çalışın. Erkekler için değil; öncelikle kendiniz için!


Tırnaklar

Tırnaklarınızla sadece kız arkadaşlarınız ya da manikürcünüz ilgileniyor sanmayın. Erkekler tırnaklarınız dikkatle inceliyor. Ojelerinizi ya da nasıl törpülediğinizi düşünmüyorlar elbet; bunun kendinize nasıl bakytığınızla ve öz saygınızla ilgili olduğunu düşünüyorlar. 


Zor durumlarda verilen tepki

Erkekler hem görünümleri hem de davranışları doğal olan kadınlardan hoşlandıklarını belirtiyorlar. Bir kadın sürekli davranışlarını açıklamaya çalışıp kızgınlıkla yol almak yerine doğal olup yaptığı hataları kabul edebiliyorsa erkeklere daha çekici geliyormuş. 


Nezaket

Erkekler özellikle uzun süreli ilişki düşündükleri kadınların nazik ve düşünceli olmasına çok önem veriyorlar. 


Kahkaha

Güzel kahkaha atan ve neşesini saklamadan açıkça ortaya koyan kadınlar erkekleri büyülüyor. 


İyi bir espri anlayışına sahip olmak

Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır klişesini hepimiz biliyoruz. Bu klişe erkekler için de geçerli. Erkekler mizahtan anlayan, güzel şakalar yapan ve yapılan şakaları anlayan kadınları daha çekici buluyormuş. 


Yorgunluk

Uykusuzluk ve yorgunluk bizi ne kadar yıpratıyor hepimiz farkındayız; dünyanın bütün kozmetiklerini kullansak bile ile yaramıyor hatta... Erkekler de bu durumun farkında olacak ki yapılan bir araştırmada erkeklere çekici kadınların fotoğrafları gösterildiğinde ortaya çıkan sonuç şu olmuş: Bu kadınlardan 8-9 saat arası uyumuş olanları çekici hiç uyumamış olanları ise üzgün, mutsuz ve agresif bulup beğenmemişler. 


Maddi durum

Erkekler kazandığımız paraya bakıyorlar evet. Onlardan fazla kazanıyorsak durumu hazmetmek için, az kazanıyorsak onlarla sadece parası için mi ilgileniyoruz diye. 


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER