Meryl Streep&Don Gummer - İlginç fotoğraflar

Meryl Streep&Don Gummer - İlginç fotoğraflar

Meryl Streep&Don Gummer - İlginç fotoğraflar

Tüm ödül törenlerinde ve kırmızı halılarda yan yana görmeye alıştığımız Meryl Streep ve Don Gummer çifti 1978'de evlenmişler. 40 yıldır birlikte olan çiftin 4 çocuğu bulunuyor.


Christopher Walken ve Georgianne Walken tam 49 yıldır evli. 1969'da evlenen çiftin çocukları yok. Christopher Walken sevgi dolu ve evine bağlı bir eş olduğunu ama beyaz perdede hiç böyle roller canlandırma fırsatı bulamadığını söylüyor. 


Carrie filminin Oscar ödüllü efsane oyuncusu Sissy Spacek ve Jack Fisk 1974'ten beri, 44 yıldır evliler. Çiftin bu evlilikten 2 kızı var.


Mel Brooks ve Anne Bancroft 1964 yılında evlenmişler. Anne Bancroft 2005 yılında hayatını kaybettiğinde evliliklerinin 41. yılıydı. Çiftin 1 oğlu var. 


1977'de evlenen çift 41 yıldır birlikte. 3 kızları var. Jeff Bridges evlilik hakkında şöyle konuşmuş: "Bir evliliği sürdürmek, işte gerçek güç budur." 


U2 solisti ve aktivist Bono ve karısı Ali Hewson 1982'den beri, yani 36 yıldır evliler. Çiftin 4 çocuğu var. 


Samuel L. Jackson ve LaTanya 1980'den beri, yani 38 yıldır evliler. Çifitn 1 kızı var. Samuel L. Jackson kendi babasının yokluğuyla büyüdüğü için kızını asla yalnız bırakmak istemediğini, uzun evliliğinin sırlarından birinin de bu olduğunu söylüyor.  


Denzel ve Pauletta Washington çifti tam 35 yıldır evli. Çiftin 4 çocuğu var. Denzel Washington "Benim hayatımın rüya projesi ailem ve çocuklarım." diyor 


Tom Hanks ve Rita Wilson 1988'den beri, 30 yıldır evliler. Çiftin 2 çocukları var. Özel hayatına çok önem veren Tom Hanks: "Evim ve ailem bana aittir. Bugüne kadar evime ve yakınına hiçbir gazeteciyi yaklaştırmadım." diyor. 


Michael J. Fox ve Tracy Pollan da 30 yıldır evliler. Çiftin 4 çocukları var. Michael J. Fox: "Aile önemli bir şey değildir. Aile her şeydir." diyor.


Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick tam 30 yıldır evliler. Çiftin 2 çocukları var. Kyra Sedwick evlilikleri hakkında: "Birlikte harika vakit geçiriyoruz, çok şanslıyız." diyor. 


Geçtiğimiz yıllardaki taciz suçlamalarına rağmen hala ayakta olan bu evlilik tam 48 yaşında. Çiftin 5 çocuğu var. Bill Cosby evliliğiyle ilgili şunu söylemiş: "Size evliliğin en önemli kuralını söylüyorum: Patron her zaman karınızdır." 


Hume Cronyn ve Jessica Tandy, Tandy 1994 yılında hayatını kaybettiğinde 52 yıllık evliydiler. İki çocuğu olan çift yıllarca birlikte oyunlarda ve filmlerde birlikte rol aldılar.


Paul Newman ve Joanne Woodward 1958'de evlenmişler. Newman 2008'de hayatını kaybettiğinde 50 yıllık evliydiler. 3 kızı olan çift Hollywood'un örnek çiftlerindendi. Newman evliliği için "Evde biftek yerken neden dışarıda hamburger yiyeyim ki?" demiş.


Jerry Stiller ve Anne Meara tam 64 yıldır evliler! 1954 yılında evlenen çiftin 2 çocuğu var. Jerry Stiller eşinden "O dünyanın en harika kadını." diye bahsediyor.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER