Getir artık Huawei AppGallery'de!

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'de, 1500'ün üstünde ürünü haftanın 7 günü, gece gündüz, dakikalar içinde kullanıcılarına ulaştıran zeki telefon uygulaması Getir, Huawei AppGallery'ye eklendi.

Getir artık Huawei AppGallery'de!

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'de, 1500'ün üstünde ürünü haftanın 7 günü, gece gündüz, dakikalar içinde kullanıcılarına ulaştıran zeki telefon uygulaması Getir, Huawei AppGallery'ye eklendi. Huawei Mobil Servisleri altyapısı için güncelleme yapan Getir, böylece tüm Huawei kullanıcılarına açılmış oldu. Huawei, Türkiye'ye özel yerel uygulamaları hızla devlete ait uygulama mağazasına katarak tüm kullanıcılar için özgün bir başvuru formu deneyimi yaratmayı sürdürüyor.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang ise cümlelerinde şu sözlere yer verdi: "Türkiye, Huawei Mobil Servisler (HMS) yankı-sistemini ve dünyanın 3. büyük dilekçe mağazası AppGallery'i lokal anlamda geliştiren lider ülkelerden biridir. Bu bağlamda, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Getir'in Huawei'nin devlete ait uygulama mağazası AppGallery'ye entegrasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Türkiye ekibimiz HMS yankı-sistemini geliştirmek ve bu sayede bütün kullanıcıların taleplerini karşılamak için çarçabuk yol alıyor. Getir yalnızca AppGallery'de bulunmakla kalmayacak, yakın zamanda birlikte tüketicilerimize avantajlı fırsatlar ve kampanyalar da sunacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER