Her sene yüzlerce kişinin intihar ettiği ormanda bir kişi daha kendini astı

Nefret filmine konu olmuş hikayesiyle Japonya'nın intihar ormanı olarak bilinen Aokigahara'da gezintiye meydana çıkan Türk vatandaşları, ağaca asılmış bir cansız bedenle karşılaştı. Japonya'da Fuji Dağı'nın kuzeybatısında bulunan ve intihar ormanı olarak aşina Aokigahara Orma.

Her sene yüzlerce kişinin intihar ettiği ormanda bir kişi daha kendini astı

Nefret filmine konu olmuş hikayesiyle Japonya'nın intihar ormanı olarak bilinen Aokigahara'da gezintiye meydana çıkan Türk vatandaşları, ağaca asılmış bir cansız bedenle karşılaştı.

Japonya'da Fuji Dağı'nın kuzeybatısında bulunan ve intihar ormanı olarak aşina Aokigahara Ormanı'nı ziyaret eden Türk vatandaşları, bir kişinin ağaca asılmış bedeniyle karşılaştı. Bahsi geçen cesedin bir erkeğe ait olduğu ve 20 gündür ormanda bulunduğu açıklama edildi. Türk vatandaşlarının ihbarını değerlendiren Japon emniyet güçleri, cesedi ağaçtan alındığı ifade edildi. Japonya'da her sene yüzlerce kişi intihar etmek için 'İntihar Ormanı' olarak tanıdık Aokigahara'ya gidiyor.

Her yıl yüzlerce kişinin intihar ettiği ormanda bir kişi daha kendini ağa astı

HER YIL YÜZLERCE KİŞİ İNTİHAR EDİYOR

Ormanlar insanların sakinleştirici aktiviteler, pak hava elde etmek için tercih ettiği yerler olsa da, Japonya'da Fuji Dağı'nın eteğindeki Aokigahara Ormanı, intihar amaçlı kullanılıyor. Her sene burada yüzlerce kişinin intihar etmesinden nedeniyle namına 'intihar ormanı' deniliyor. Kyochi Watanabe isimli müzisyen de ormanda John Lennon'un Imagine (Hayal et) şarkısını çalarak insanları intihardan vazgeçirmeyi umduğunu söylüyor.

Her yıl yüzlerce kişinin intihar ettiği ormanda bir kişi daha kendini astı

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER